DEVA PARTİSİ 1. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

SİYASET 09.11.2020 - 16:24, Güncelleme: 09.11.2020 - 16:24 2944+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ 1. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atlım Partisi ( DEVA) Bulancak İlçe 1. Olağan Kongresi Pazar günü Otogar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
  Mevcut ilçe başkanı Veysel Elikara’nın tek aday olduğu kongrede Veysel Elikara seçilmiş başkan oldu. İl Başkanı Özgür Okusal, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Bayındır Köyü Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Mustafa Karakaya, DEVA Partisi’nin diğer ilçelerinin başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Veysel Elikara, çok zor bir dönemde DEVA Partisi’nin kuruluşunun gerçekleştiğini ifade ederek, “Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteği ile çok kısa bir sürede ilçe teşkilâtımızı kurduk. İlçe binamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de kongremizi yapıyoruz. Bizim bir aşkımız var, o da Bulancak’a ve Giresun’a deva olmak. İlçemizin birçok sorunları var. İnşallah DEVA Partisi iktidarında bu sorunu çözeceğiz. Türkiye’de siyaset ne zaman sıkışsa bir çıkış yolu bulunmuştur. Halkımız bu konuda her zaman gereğini yapmıştır. Önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının etrafında toplanarak cumhuriyetimizi kurmuş, ardından yeter söz milletindir demiş, sonra adalet partisi, Özal dönemi, 2000’lerin başı ve günümüzde yine siyaset, yine sıkıştı. Artık milletimiz DEVA Partisi’ni tek başına iktidara taşıyor! Türkiye demokrasi ile atılım yapacak. Biz de Bulancak İlçe teşkilâtı olarak buna bütün gücümüzle çalışacağız” dedi. Yönetim şu şekilde oluştu; “Başkan Veysel Elikara, Yönetim KJurulu; Erdem Ertürk, İlker Bulut, Mehmet Kılıç, Resul Artul, Samet Telli, Hatice Yıldız, Sunay Elikara, Hasan Elikara, Ramazan Gedik, Sergen Uyanık, Soner Kırca, Ruhi Yaşar, Ayhan Deniz, Armağan Kuru asil üyeliğe seçildiler. Yedekler ise; Volkan Yıldırım, Anıl Baş, Arif Çoban, Burak Güler, Sadık Telli, Durmuş Korkutan, Bayram Karakaya, Aynur Deniz, Ömür Tutar”   Haber Foto : Erol Küçük  
Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atlım Partisi ( DEVA) Bulancak İlçe 1. Olağan Kongresi Pazar günü Otogar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Mevcut ilçe başkanı Veysel Elikara’nın tek aday olduğu kongrede Veysel Elikara seçilmiş başkan oldu.

İl Başkanı Özgür Okusal, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Bayındır Köyü Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Mustafa Karakaya, DEVA Partisi’nin diğer ilçelerinin başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Veysel Elikara, çok zor bir dönemde DEVA Partisi’nin kuruluşunun gerçekleştiğini ifade ederek, “Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteği ile çok kısa bir sürede ilçe teşkilâtımızı kurduk. İlçe binamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de kongremizi yapıyoruz. Bizim bir aşkımız var, o da Bulancak’a ve Giresun’a deva olmak. İlçemizin birçok sorunları var. İnşallah DEVA Partisi iktidarında bu sorunu çözeceğiz. Türkiye’de siyaset ne zaman sıkışsa bir çıkış yolu bulunmuştur. Halkımız bu konuda her zaman gereğini yapmıştır. Önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının etrafında toplanarak cumhuriyetimizi kurmuş, ardından yeter söz milletindir demiş, sonra adalet partisi, Özal dönemi, 2000’lerin başı ve günümüzde yine siyaset, yine sıkıştı. Artık milletimiz DEVA Partisi’ni tek başına iktidara taşıyor! Türkiye demokrasi ile atılım yapacak. Biz de Bulancak İlçe teşkilâtı olarak buna bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yönetim şu şekilde oluştu; “Başkan Veysel Elikara, Yönetim KJurulu; Erdem Ertürk, İlker Bulut, Mehmet Kılıç, Resul Artul, Samet Telli, Hatice Yıldız, Sunay Elikara, Hasan Elikara, Ramazan Gedik, Sergen Uyanık, Soner Kırca, Ruhi Yaşar, Ayhan Deniz, Armağan Kuru asil üyeliğe seçildiler. Yedekler ise; Volkan Yıldırım, Anıl Baş, Arif Çoban, Burak Güler, Sadık Telli, Durmuş Korkutan, Bayram Karakaya, Aynur Deniz, Ömür Tutar”

 

Haber Foto : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.