DOĞALGAZ 150 HANEYE ULAŞTI

GÜNDEM 29.11.2020 - 17:00, Güncelleme: 29.11.2020 - 17:00 2593+ kez okundu.
 

DOĞALGAZ 150 HANEYE ULAŞTI

Bulancaklı’nın uzun yıllardır dört gözle beklediği doğalgaz aksım ayı içinde bağlanmaya başlamıştı.
Doğalgaz işletmecisi firmadan ev gaz bağlantısı projesi onaylanan hanelerin doğalgazı bağlanarak işlem tamamlanıyor. Edindiğimiz bilgilere göre Bulancak’ta doğalgaz abonesi olan ve projesi onaylananların bağlantıları randevulu bir şekilde sıra ile yapılıyor. Kasım ayı sonu itibariyle ilçe genelinde 150’den fazla abonenin doğalgazı da hanelere ulaştı. Abone olan hanelere gaz bağlanmadan önce de teknik ekipler ile bağlantı noktalarında son kontrollerde yapılarak işletmeci firmanın gaz bağlaması da tamamlanıyor. Bulancak’ta ilk etapta 1500 abonenin doğalgazı da 2021’nin içinde bağlanmış olacak. Bulancak genelinin 2022 sonuna kadar doğalgaza kavuşacağı belirtiliyor.           
Bulancaklı’nın uzun yıllardır dört gözle beklediği doğalgaz aksım ayı içinde bağlanmaya başlamıştı.

Doğalgaz işletmecisi firmadan ev gaz bağlantısı projesi onaylanan hanelerin doğalgazı bağlanarak işlem tamamlanıyor. Edindiğimiz bilgilere göre Bulancak’ta doğalgaz abonesi olan ve projesi onaylananların bağlantıları randevulu bir şekilde sıra ile yapılıyor. Kasım ayı sonu itibariyle ilçe genelinde 150’den fazla abonenin doğalgazı da hanelere ulaştı. Abone olan hanelere gaz bağlanmadan önce de teknik ekipler ile bağlantı noktalarında son kontrollerde yapılarak işletmeci firmanın gaz bağlaması da tamamlanıyor.

Bulancak’ta ilk etapta 1500 abonenin doğalgazı da 2021’nin içinde bağlanmış olacak. Bulancak genelinin 2022 sonuna kadar doğalgaza kavuşacağı belirtiliyor.           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.