E Twinning projesine başladılar

EĞİTİM 01.03.2021 - 18:15, Güncelleme: 01.03.2021 - 18:15 3618+ kez okundu.
 

E Twinning projesine başladılar

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Şengül Bektaş’ın birlikte yaptığı ‘Ormanlar yanmasın, geleceğimiz kararmasın’ konulu e Twinning projesi faaliyete başladı.
Proje kuruculuğunu Adana Ceyhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Coğrafya öğretmeni Özgür Gür ve Adana Ceyhan Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Cennet Açıl yapıyor. Projede Adana, Ordu, Antalya ve Giresun olmak üzere 5 farklı okul projenin ortağı oldu. Yapılan açıklamada, “Projenin amacı son yıllarda artan orman yangınlarına dikkat çekmek ve neler yapılabilir ile ilgili farkındalık oluşturmaktır. Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 ve 10.uncu sınıflardan 10 öğrencinin katıldığı proje Haziran ayı sonuna kadar faaliyetini devam ettirecek” denildi.       Haber: Erol Küçük
Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Şengül Bektaş’ın birlikte yaptığı ‘Ormanlar yanmasın, geleceğimiz kararmasın’ konulu e Twinning projesi faaliyete başladı.

Proje kuruculuğunu Adana Ceyhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Coğrafya öğretmeni Özgür Gür ve Adana Ceyhan Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Cennet Açıl yapıyor. Projede Adana, Ordu, Antalya ve Giresun olmak üzere 5 farklı okul projenin ortağı oldu. Yapılan açıklamada, “Projenin amacı son yıllarda artan orman yangınlarına dikkat çekmek ve neler yapılabilir ile ilgili farkındalık oluşturmaktır. Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 ve 10.uncu sınıflardan 10 öğrencinin katıldığı proje Haziran ayı sonuna kadar faaliyetini devam ettirecek” denildi.

 

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.