EFENDİOĞLU'NUN AVI YİNE KAPAK OLDU

YAŞAM 28.05.2020 - 14:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2913+ kez okundu.
 

EFENDİOĞLU'NUN AVI YİNE KAPAK OLDU

Giresun’un genç trofe avcısı Özgür Efendioğlu, Türkiye’nin en çok okunan Av ve Outdoor yaşam dergisi olan AvDoğa dergisinin iki aylık özel sayısının kapağını süsledi. 2019 yılı Mart sayısında da AvDoğa Dergisinin kapak fotoğrafında yer alan ve son yıllarda yaptığı avlar ile birlikte bölgede önemli bir ivme yakalayan Özgür Efendioğlu, 7 yıl önce başladığı bu serüvende emin adımlarla ilerlemesinden dolayı mutluluğunu dile getirdi. Bulancak’ın sevilen gençlerinden olan Efendioğlu, av resminin Dünya çapında yayın yapan AvDoğa dergisine kapak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini kaydederek, “Ustam Kamil Üçbaş ‘ın emaneti olan Türkiye’nin en çok okunan Av ve Outdoor yaşam dergisi olan AvDoğa pandemi sürecine has iki aylık özel sayısında şahsımı yine kapak olarak onure etmiş. Üçbaş Tevfik ağabeyim başta olmak üzere beni tekrar onurlandıran çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun’un genç trofe avcısı Özgür Efendioğlu, Türkiye’nin en çok okunan Av ve Outdoor yaşam dergisi olan AvDoğa dergisinin iki aylık özel sayısının kapağını süsledi.

2019 yılı Mart sayısında da AvDoğa Dergisinin kapak fotoğrafında yer alan ve son yıllarda yaptığı avlar ile birlikte bölgede önemli bir ivme yakalayan Özgür Efendioğlu, 7 yıl önce başladığı bu serüvende emin adımlarla ilerlemesinden dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Bulancak’ın sevilen gençlerinden olan Efendioğlu, av resminin Dünya çapında yayın yapan AvDoğa dergisine kapak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini kaydederek, “Ustam Kamil Üçbaş ‘ın emaneti olan Türkiye’nin en çok okunan Av ve Outdoor yaşam dergisi olan AvDoğa pandemi sürecine has iki aylık özel sayısında şahsımı yine kapak olarak onure etmiş. Üçbaş Tevfik ağabeyim başta olmak üzere beni tekrar onurlandıran çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.