Elde sabun üretim kursu açıldı

EĞİTİM 25.02.2021 - 16:44, Güncelleme: 25.02.2021 - 16:44 4113+ kez okundu.
 

Elde sabun üretim kursu açıldı

Giresun Halk eğitim Merkezi ve Tarım İl Müdürlüğü işbirliğinde Çavuşoğlu köyünde Elde Sabun Üretim kursu açıldı. 320 saat sürecek olan sabun üretimi Çavuşoğlu köyünden 12 kadın kursiyer katılıyor.
El yapımı sabun üretimi kursunda yöresinde yetişen ısırgan, defne gibi bitkilerden yararlanarak doğal sabun üretimi yapılması amaçlanmaktadır. Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun, “Halk Eğitim merkezi olarak şehir merkezinde olduğu kadar köylerimizde de kurslar açmak istiyoruz. Böylece daha fazla insanımıza ulaşmak ve onların hayatlarını zenginleştirmek istiyoruz. Hayat boyu genel müdürlüğümüzün her zaman her yerde herkes için eğitim felsefesini bu kurlarımızla hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salgın döneminde evlerine kapanan kadınlarımızı kurslarımızda hem severek yapacakları bir işle uğraşmalarını sağlayacak hem de sosyalleşmelerine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda üretilen sabunlar satışıyla da ev ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar” dedi. Ayrıca Halk eğitim merkezlerimizde 3631 adet kurs modülünün bulunduğunu belirten Salih Uzun, “Yediden yetmişe her yaştan, her meslekten insanlarımıza ilgi, alaka ve yeteneklerine göre bir kurs programı mutlaka bulunmaktadır. Devletimizin Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Genel Müdürlüğü tarafından sunmuş olduğu bu kurslardan yararlanmak için vatandaşlarımızı en yakın Halk eğitim Merkezimize bekliyoruz” dedi.   Haber: Erol Küçük
Giresun Halk eğitim Merkezi ve Tarım İl Müdürlüğü işbirliğinde Çavuşoğlu köyünde Elde Sabun Üretim kursu açıldı. 320 saat sürecek olan sabun üretimi Çavuşoğlu köyünden 12 kadın kursiyer katılıyor.

El yapımı sabun üretimi kursunda yöresinde yetişen ısırgan, defne gibi bitkilerden yararlanarak doğal sabun üretimi yapılması amaçlanmaktadır. Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Uzun, “Halk Eğitim merkezi olarak şehir merkezinde olduğu kadar köylerimizde de kurslar açmak istiyoruz. Böylece daha fazla insanımıza ulaşmak ve onların hayatlarını zenginleştirmek istiyoruz. Hayat boyu genel müdürlüğümüzün her zaman her yerde herkes için eğitim felsefesini bu kurlarımızla hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salgın döneminde evlerine kapanan kadınlarımızı kurslarımızda hem severek yapacakları bir işle uğraşmalarını sağlayacak hem de sosyalleşmelerine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda üretilen sabunlar satışıyla da ev ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar” dedi.

Ayrıca Halk eğitim merkezlerimizde 3631 adet kurs modülünün bulunduğunu belirten Salih Uzun, “Yediden yetmişe her yaştan, her meslekten insanlarımıza ilgi, alaka ve yeteneklerine göre bir kurs programı mutlaka bulunmaktadır. Devletimizin Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Genel Müdürlüğü tarafından sunmuş olduğu bu kurslardan yararlanmak için vatandaşlarımızı en yakın Halk eğitim Merkezimize bekliyoruz” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.