Emekli Öğretmenden bağlama kursu

SANAT 06.04.2021 - 17:33, Güncelleme: 06.04.2021 - 17:33 8524+ kez okundu.
 

Emekli Öğretmenden bağlama kursu

Bulancak Halk eğitim merkezinde Emekli öğretmen Cahit Karakılıç’tan pandemi koşulları dikkate alınarak Kısa Sap Bağlama Kursu veriliyor.
2008 yılında emekliliğe ayrılan ve 7 yıl boyunca Atatürk Ortaokulu’nda bağlama kursu ile özel bir okulda da 3 yıl bağlama kursu verdikten sonra Bulancak Halk Eğitim merkezinde vermeye devam eden Karakılıç; ‘Yaklaşık 3 yıldan bu yana Bulancak Halk Eğitimde kurs veriyorum. Müziği türküleri sevdirmeye çalışıyorum. Önemli olan geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza faydalı olabilmek. Kursiyerler 8 yaş üstü yaş sınırı yok. Halk Eğitim merkezimiz bu konuda yardımcı olmakta ve teşvik etmektedir. Buradan Halk eğitim merkezi müdürümüze ve yardımcıları ile personeline teşekkür ediyorum’’ dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak Halk eğitim merkezinde Emekli öğretmen Cahit Karakılıç’tan pandemi koşulları dikkate alınarak Kısa Sap Bağlama Kursu veriliyor.

2008 yılında emekliliğe ayrılan ve 7 yıl boyunca Atatürk Ortaokulu’nda bağlama kursu ile özel bir okulda da 3 yıl bağlama kursu verdikten sonra Bulancak Halk Eğitim merkezinde vermeye devam eden Karakılıç; ‘Yaklaşık 3 yıldan bu yana Bulancak Halk Eğitimde kurs veriyorum. Müziği türküleri sevdirmeye çalışıyorum. Önemli olan geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza faydalı olabilmek. Kursiyerler 8 yaş üstü yaş sınırı yok. Halk Eğitim merkezimiz bu konuda yardımcı olmakta ve teşvik etmektedir. Buradan Halk eğitim merkezi müdürümüze ve yardımcıları ile personeline teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.