EMEKLİ ÖĞRETMENE VEFA ÖRNEĞİ

GÜNDEM 03.12.2020 - 16:20, Güncelleme: 03.12.2020 - 16:20 2834+ kez okundu.
 

EMEKLİ ÖĞRETMENE VEFA ÖRNEĞİ

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinden 39’uncu hizmet yılında emekli olan Bülent Cindemir’e okul idaresi tarafından kendisi okula davet edilerek plaket takdim edildi.
Plaket töreninde Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Demir ve Fatih Tanış’ta hazır bulundu. Okul Müdürü Adem İlyas yaptığı açıklamada; “Gönül isterdi ki tüm öğretmen arkadaşların bir arada olduğu anda bu plaketi takdim etseydik. Ancak bilindiği gibi pandemi dönemi nedeniyle okullarımız kapalı. Bizde kendisini okulumuza davet ettik. Eğitime yıllarca emek veren bilgisi ile sevgisi ile heyecanı ile değerli arkadaşımızın ayrılması tabii ki hem eğitim adına bir kayıp oluyor. Emekli olan arkadaşımız ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak güzel insanlar yetiştirdi. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hayatında sağlık, sıhhat, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Son nefeslerine kadar gönüllerinin ve yüreklerinin öğrencilerle ve eğitimle atacağını biliyorum” dedi. Emekli olan Bülent Cindemir ise, “Hayatta her şeyin bir başlangıcı varsa birde sonu var. Dile kolay 39 yıl öğretmenlik yaptım. Dünyaya yeniden gelsem yine öğretmen olurum. Başta okul müdürüm Adem İlyas Bey olmak üzere idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.     Haber: Erol Küçük
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinden 39’uncu hizmet yılında emekli olan Bülent Cindemir’e okul idaresi tarafından kendisi okula davet edilerek plaket takdim edildi.

Plaket töreninde Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Demir ve Fatih Tanış’ta hazır bulundu. Okul Müdürü Adem İlyas yaptığı açıklamada; “Gönül isterdi ki tüm öğretmen arkadaşların bir arada olduğu anda bu plaketi takdim etseydik. Ancak bilindiği gibi pandemi dönemi nedeniyle okullarımız kapalı. Bizde kendisini okulumuza davet ettik. Eğitime yıllarca emek veren bilgisi ile sevgisi ile heyecanı ile değerli arkadaşımızın ayrılması tabii ki hem eğitim adına bir kayıp oluyor. Emekli olan arkadaşımız ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak güzel insanlar yetiştirdi. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hayatında sağlık, sıhhat, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Son nefeslerine kadar gönüllerinin ve yüreklerinin öğrencilerle ve eğitimle atacağını biliyorum” dedi.

Emekli olan Bülent Cindemir ise, “Hayatta her şeyin bir başlangıcı varsa birde sonu var. Dile kolay 39 yıl öğretmenlik yaptım. Dünyaya yeniden gelsem yine öğretmen olurum. Başta okul müdürüm Adem İlyas Bey olmak üzere idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.