‘En acılı gününde vatandaşımızın yanındayız’

GÜNDEM 05.03.2021 - 17:50, Güncelleme: 05.03.2021 - 17:50 3834+ kez okundu.
 

‘En acılı gününde vatandaşımızın yanındayız’

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, sorumluluk sahasındaki mezarlıklarda temizlik, ilaçlama ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için belediye camisi çevresinde onarım ve yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, camiye ait mescidin ahşap bölümleri yenileyip, elektrik aksamları da onarırken, kaldırımları da yeniliyor. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin defin işlemleri de koronavirüs tedbirleri kapsamında özel görevli ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler bir haftalık periyotta, 23 cenaze nakli, 21 cenaze yıkama işlemi, 8 cenaze defin işlemi, 21 cenazeye kefen takımı temini, 23 cenazeye mezar tahtası temini, 5 cenazeye ise çay şeker, semaver, tabure hizmeti sağladı. Vatandaşların en acılı günlerinde Giresun Belediyesi’nin ailelerin yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Koronavirüs sebebiyle zor günlerden geçiyoruz. Ekiplerimiz tüm tedbirleri alarak defin işlemlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın en acılı günlerinde onların yanında olmak bizim görevimiz. Mezarlık ve cenazelerimizle ilgili hizmetlerimiz devam ediyor. Cenazelerle ilgili Belediyemizce yapılan tüm işlemler ücretsizdir. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olsunlar.” dedi.
Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, sorumluluk sahasındaki mezarlıklarda temizlik, ilaçlama ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için belediye camisi çevresinde onarım ve yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, camiye ait mescidin ahşap bölümleri yenileyip, elektrik aksamları da onarırken, kaldırımları da yeniliyor.

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin defin işlemleri de koronavirüs tedbirleri kapsamında özel görevli ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Ekipler bir haftalık periyotta, 23 cenaze nakli, 21 cenaze yıkama işlemi, 8 cenaze defin işlemi, 21 cenazeye kefen takımı temini, 23 cenazeye mezar tahtası temini, 5 cenazeye ise çay şeker, semaver, tabure hizmeti sağladı.

Vatandaşların en acılı günlerinde Giresun Belediyesi’nin ailelerin yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Koronavirüs sebebiyle zor günlerden geçiyoruz. Ekiplerimiz tüm tedbirleri alarak defin işlemlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın en acılı günlerinde onların yanında olmak bizim görevimiz. Mezarlık ve cenazelerimizle ilgili hizmetlerimiz devam ediyor. Cenazelerle ilgili Belediyemizce yapılan tüm işlemler ücretsizdir. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olsunlar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.