‘ENGELLİLERE YARDIMCI OLMAK ÖNCELİĞİMİZ’

GÜNDEM 02.12.2020 - 17:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 17:24 2712+ kez okundu.
 

‘ENGELLİLERE YARDIMCI OLMAK ÖNCELİĞİMİZ’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Şenlikoğlu, mesajında engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmanın, desteklemenin, önlerindeki engelleri kaldırmanın, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin sosyal sorumluluğun gereği olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Milyonlarca engellinin yaşadığı ülkemizde engelli vatandaşlarımızı sadece bir gün değil, yılın her günü hatırlamak, anlamak ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yapmak gerektiğinin bilincindeyiz. İnsanlığın ortak sorunu olan ve bir gün her insanın başına gelme ihtimali olan engellilik hali ancak toplum tarafından bilinçli hareket edilerek engelsiz bir yaşam haline dönüştürülebilir. Engellilere yönelik hizmet anlayışı artarak sürdürülmeli, engelsiz bir yaşam için engellilere yardımcı olmak önceliğimiz olmalıdır. Engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültür hayatına yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstündedir. Bugün sporda, kültür alanında, bilim hayatında ve birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duymaktayız.’’ Her zaman engelli vatandaşların destekçisi olduklarını vurgulayan Başkan Şenlikoğlu: “Belediye olarak imkanlarımız dahilinde engelli kardeşlerimizin eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bu konudaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, daha iyi imkânlara sahip olarak engelsiz bir dünyada yaşamlarını sürdürmelerini temenni eder, sağlıklı güzel günlerde tekrardan bir arada olmayı mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamalarını dilerim.”
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şenlikoğlu, mesajında engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmanın, desteklemenin, önlerindeki engelleri kaldırmanın, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin sosyal sorumluluğun gereği olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Milyonlarca engellinin yaşadığı ülkemizde engelli vatandaşlarımızı sadece bir gün değil, yılın her günü hatırlamak, anlamak ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yapmak gerektiğinin bilincindeyiz. İnsanlığın ortak sorunu olan ve bir gün her insanın başına gelme ihtimali olan engellilik hali ancak toplum tarafından bilinçli hareket edilerek engelsiz bir yaşam haline dönüştürülebilir. Engellilere yönelik hizmet anlayışı artarak sürdürülmeli, engelsiz bir yaşam için engellilere yardımcı olmak önceliğimiz olmalıdır. Engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültür hayatına yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstündedir. Bugün sporda, kültür alanında, bilim hayatında ve birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duymaktayız.’’

Her zaman engelli vatandaşların destekçisi olduklarını vurgulayan Başkan Şenlikoğlu: “Belediye olarak imkanlarımız dahilinde engelli kardeşlerimizin eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bu konudaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, daha iyi imkânlara sahip olarak engelsiz bir dünyada yaşamlarını sürdürmelerini temenni eder, sağlıklı güzel günlerde tekrardan bir arada olmayı mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamalarını dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.