Esnaf ve sanatkâra 6 ay erteleme

SİYASET 25.01.2021 - 16:14, Güncelleme: 25.01.2021 - 16:14 3819+ kez okundu.
 

Esnaf ve sanatkâra 6 ay erteleme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli, Mersin ve Uşak 7. Olağan İl Kongrelerine, İstanbul İl Başkanlığından video konferans yöntemiyle bağlanarak esnaf ve sanatkarlara müjde verdi.
Canlı yayında, ‘Esnaf ve sanatkarlarımıza bir müjde vermek istiyorum’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan faiz destekli kredilerin 1 Ocak-30 Haziran arası 6 aylık taksitlerinin erteleneceğini söyledi. AK Parti'nin Türkiye’ye Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamdolsun eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Terör örgütleriyle mücadeleden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya, dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını artırdık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken, dünyaya bakışını genişlettik” açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin uzun iktidar döneminin her safhasında karşısında bir siyasi muhalefet bulduğuna dikkati çekerek, “Teorik olarak en önemli rekabeti de ana muhalefet partisi CHP ile yapmamız gerekiyordu. Üzüntüyle ifade etmek isterim ki karşımıza çıkan ana muhalefet aktörlerinin ve kadrolarının hiçbiri, bizimle eser ve hizmet siyaseti yarışına girmemiştir. Kimi zaman vesayetin arkasına sığınarak, kimi zaman uluslararası lobilerin sözcülüğünü yaparak, kimi zaman darbecilere göz kırparak, kendilerine iktidarın bahşedilmesini beklemişlerdir” şeklinde konuştu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkârlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerinin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arasındaki altı aylık döneme ilişkin taksitlerin de erteleneceği müjdesini açıkladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli, Mersin ve Uşak 7. Olağan İl Kongrelerine, İstanbul İl Başkanlığından video konferans yöntemiyle bağlanarak esnaf ve sanatkarlara müjde verdi.

Canlı yayında, ‘Esnaf ve sanatkarlarımıza bir müjde vermek istiyorum’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan faiz destekli kredilerin 1 Ocak-30 Haziran arası 6 aylık taksitlerinin erteleneceğini söyledi.

AK Parti'nin Türkiye’ye Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamdolsun eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Terör örgütleriyle mücadeleden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya, dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını artırdık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken, dünyaya bakışını genişlettik” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin uzun iktidar döneminin her safhasında karşısında bir siyasi muhalefet bulduğuna dikkati çekerek, “Teorik olarak en önemli rekabeti de ana muhalefet partisi CHP ile yapmamız gerekiyordu. Üzüntüyle ifade etmek isterim ki karşımıza çıkan ana muhalefet aktörlerinin ve kadrolarının hiçbiri, bizimle eser ve hizmet siyaseti yarışına girmemiştir. Kimi zaman vesayetin arkasına sığınarak, kimi zaman uluslararası lobilerin sözcülüğünü yaparak, kimi zaman darbecilere göz kırparak, kendilerine iktidarın bahşedilmesini beklemişlerdir” şeklinde konuştu.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkârlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerinin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arasındaki altı aylık döneme ilişkin taksitlerin de erteleneceği müjdesini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.