Feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

ASAYİŞ 10.02.2021 - 10:57, Güncelleme: 10.02.2021 - 10:57 3317+ kez okundu.
 

Feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Bulancak'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.
Karadeniz Sahil Yolu'nun Ballıca mevkisinde, İ.C.T idaresindeki 52 FH 827 plakalı otomobil ile E.A yönetimindeki 34 AT 1791 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 kişiden durumu ağır olan Şenol Duman, kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayıtını kaybetti. Kazada 52 FH 827 plakalı otomobilde bulunan 24 yaşındaki Ufuk Pekdemir ve Davut Yılmaz'da hayatlarını kaybetmişlerdi. Şenol Duman’ın cenazesi bugün saat 13:00 de Bulancak mahallesi, Fiskobirlik arkasındaki evinden alınarak saat 14:00 de Küçükada köyü Taflanlı mezarlığında cenaze namazı kılınarak toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.  
Bulancak'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Ballıca mevkisinde, İ.C.T idaresindeki 52 FH 827 plakalı otomobil ile E.A yönetimindeki 34 AT 1791 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 kişiden durumu ağır olan Şenol Duman, kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayıtını kaybetti.

Kazada 52 FH 827 plakalı otomobilde bulunan 24 yaşındaki Ufuk Pekdemir ve Davut Yılmaz'da hayatlarını kaybetmişlerdi.

Şenol Duman’ın cenazesi bugün saat 13:00 de Bulancak mahallesi, Fiskobirlik arkasındaki evinden alınarak saat 14:00 de Küçükada köyü Taflanlı mezarlığında cenaze namazı kılınarak toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.