Fındık bahçesi hissesi icradan satılık

RESMİ İLAN 06.03.2021 - 09:15 2581+ kez okundu.
 

Fındık bahçesi hissesi icradan satılık

Espiye İcra Dairesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Giresun ili Yağlıdere ilçesi Kurucalı Mah/Köyü Çıtlıbel Mevkii 109 ada 22 parsel sayılı 9.357,55 m² yüzölçümlü fındık bahçesi nitelikli taşınmaz.1/3 hisse. Dosya içerisindeki satışa esas alınan bilirkişi raporunda "Taşınmaz fındık bahçesi niteliğindedir. Taşınmaza ulaşım için Espiye - Yağlıdere Şehir Kavşağından girilerek Yağlıdere ilçe ulaşım ana yolundan güney istikamette yaklaşık 18 km ilerledikten sonra sola Palaklı Mahalle yoluna girilir ve kadastro yolu üzerinden güneydoğu istikamette yaklaşık 5 km ilerledikten sonra sola kadastro yoluna girilir ve yol üzerinden 250 m ilerledikten sonra solda, alt kısımda yola cepheli şekilde konumlu 109 ada 22 parsel sayılı taşınmaza ulaşılır.  Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
Espiye İcra Dairesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Giresun ili Yağlıdere ilçesi Kurucalı Mah/Köyü Çıtlıbel Mevkii 109 ada 22 parsel sayılı 9.357,55 m² yüzölçümlü fındık bahçesi nitelikli taşınmaz.1/3 hisse. Dosya içerisindeki satışa esas alınan bilirkişi raporunda "Taşınmaz fındık bahçesi niteliğindedir. Taşınmaza ulaşım için Espiye - Yağlıdere Şehir Kavşağından girilerek Yağlıdere ilçe ulaşım ana yolundan güney istikamette yaklaşık 18 km ilerledikten sonra sola Palaklı Mahalle yoluna girilir ve kadastro yolu üzerinden güneydoğu istikamette yaklaşık 5 km ilerledikten sonra sola kadastro yoluna girilir ve yol üzerinden 250 m ilerledikten sonra solda, alt kısımda yola cepheli şekilde konumlu 109 ada 22 parsel sayılı taşınmaza ulaşılır. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.