Fiyatlar ucuz ama talep az!

GÜNDEM 03.03.2021 - 18:01, Güncelleme: 03.03.2021 - 18:01 3667+ kez okundu.
 

Fiyatlar ucuz ama talep az!

Bulancak Salı pazarı bölgenin en büyük halk pazarlarından biridir. Her Salı günü Bulancak kültür sitesi olan binanın kapalı alanındı açılan Salı pazarında herkese ve her keseye uygun fiyat var ancak, vatandaş son zamanlarda pazara uğramaktan uzak kalıyor.
Bu hafta uğradığımız Bulancak Salı pazarında Pazar esnafına “işler nasıl” diye sorduk ve “burada her ürün her keseye uygun ancak müşteri yok” diyerek şunları ifade ettiler. “Birkaç haftadır pazarda fiyatlar çok uygun. Yiyecek ve gıda ürünlerimiz herkese uygun olmasına rağmen vatandaş pazara gelmekte imtina ediyor. Her evin en temel ihtiyacı olan patatesin kilosu 1.25 lira sudan ucuz denecek fiyata. Soğan da 2 lira, domates bile 3 kilosu 10 lira. Bu fiyatlar çok uygun. Nerede ise 3-4 sene önceki fiyatlar. Bunda daha iyisi olamaz.  Salgın gerçi işlerimizi çok düşürdü, market ve alışveriş merkezlerinde artan fiyatların yanında pazarda her keseye uygun fiyatlarımız var. Bu hafta sabahtan beri çok iş yapmadık. Diğer tezgah açan esnaf arkadaşlarımız da aynen bizim gibi bekliyor. Bahar geliyor, pazar ürünleri daha da ucuzlayacak. Yaz sebze ve meyvesi de çıkınca pazar yerlerinde fiyatlar daha düşer ve vatandaşımız da bol bol alışveriş yapar diye düşünüyoruz” dediler.
Bulancak Salı pazarı bölgenin en büyük halk pazarlarından biridir. Her Salı günü Bulancak kültür sitesi olan binanın kapalı alanındı açılan Salı pazarında herkese ve her keseye uygun fiyat var ancak, vatandaş son zamanlarda pazara uğramaktan uzak kalıyor.

Bu hafta uğradığımız Bulancak Salı pazarında Pazar esnafına “işler nasıl” diye sorduk ve “burada her ürün her keseye uygun ancak müşteri yok” diyerek şunları ifade ettiler. “Birkaç haftadır pazarda fiyatlar çok uygun. Yiyecek ve gıda ürünlerimiz herkese uygun olmasına rağmen vatandaş pazara gelmekte imtina ediyor. Her evin en temel ihtiyacı olan patatesin kilosu 1.25 lira sudan ucuz denecek fiyata. Soğan da 2 lira, domates bile 3 kilosu 10 lira. Bu fiyatlar çok uygun. Nerede ise 3-4 sene önceki fiyatlar. Bunda daha iyisi olamaz.  Salgın gerçi işlerimizi çok düşürdü, market ve alışveriş merkezlerinde artan fiyatların yanında pazarda her keseye uygun fiyatlarımız var. Bu hafta sabahtan beri çok iş yapmadık. Diğer tezgah açan esnaf arkadaşlarımız da aynen bizim gibi bekliyor.

Bahar geliyor, pazar ürünleri daha da ucuzlayacak. Yaz sebze ve meyvesi de çıkınca pazar yerlerinde fiyatlar daha düşer ve vatandaşımız da bol bol alışveriş yapar diye düşünüyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.