Fuat Köse ve Necmi Sıbıç vatandaşlarla sohbet etti!

DÜNYA 06.05.2024 - 15:07, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:07 6343 kez okundu.
 

Fuat Köse ve Necmi Sıbıç vatandaşlarla sohbet etti!

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
31 Mart seçimlerinde göreve başlayan CHP'li iki başkan, Giresun'da gerçekleşen bir işyeri açılışı sonrası çay ocağında sohbet eden vatandaşların masasına oturdu. Vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Köse ve Sıbıç, Giresun ve Bulancak'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.  Vatandaşlar da başkanlara istek ve taleplerini iletti. Başkan Köse ve Başkan Sıbıç, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üreteceklerini söyledi.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

31 Mart seçimlerinde göreve başlayan CHP'li iki başkan, Giresun'da gerçekleşen bir işyeri açılışı sonrası çay ocağında sohbet eden vatandaşların masasına oturdu. Vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Köse ve Sıbıç, Giresun ve Bulancak'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 

Vatandaşlar da başkanlara istek ve taleplerini iletti. Başkan Köse ve Başkan Sıbıç, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üreteceklerini söyledi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.