Gazi Ortaokulu öğrencileriyle buluştu

EĞİTİM 24.04.2023 - 13:27, Güncelleme: 24.04.2023 - 13:31 4749+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu öğrencileriyle buluştu

1948 yılında Atatürk İlkokulu olarak hizmet vermeye başlayan ve 2021 yılında yıkılarak yeniden inşaa edilen Gazi Ortaokulu, eğitim ve öğretime kaldığı yerden devam ediyor.
2021 yılında ihtiyaca cevap vermediği için yıkılarak yeniden inşaa edilen Gazi Ortaokulu, ara tatillerin bitmesiyle birlikte yeni binasında ilk öğrencilerini ağırladı. 2 yıllık yapım sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yeni öğrencileriyle buluşan Gazi Ortaokulu 12 derslik ve 3 anasınıfı olmak üzere 15 derslikten oluşmakta; ayrıca kütüphane, bilişim teknolojileri sınıfı, fen laboratuvarı, resim, müzik sınıfı ve çok amaçlı salonu bulunmaktadır. Gazi Ortaokulu, Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın girişimleri, Çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı sayın Murat Kurum’un talimatları ile yenilenmiştir.
1948 yılında Atatürk İlkokulu olarak hizmet vermeye başlayan ve 2021 yılında yıkılarak yeniden inşaa edilen Gazi Ortaokulu, eğitim ve öğretime kaldığı yerden devam ediyor.

2021 yılında ihtiyaca cevap vermediği için yıkılarak yeniden inşaa edilen Gazi Ortaokulu, ara tatillerin bitmesiyle birlikte yeni binasında ilk öğrencilerini ağırladı. 2 yıllık yapım sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yeni öğrencileriyle buluşan Gazi Ortaokulu 12 derslik ve 3 anasınıfı olmak üzere 15 derslikten oluşmakta; ayrıca kütüphane, bilişim teknolojileri sınıfı, fen laboratuvarı, resim, müzik sınıfı ve çok amaçlı salonu bulunmaktadır.



Gazi Ortaokulu, Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ın girişimleri, Çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı sayın Murat Kurum’un talimatları ile yenilenmiştir.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.