Giresun 2'inci sırada, risk her geçen gün artıyor

DÜNYA 23.02.2021 - 00:22, Güncelleme: 23.02.2021 - 00:24 3992+ kez okundu.
 

Giresun 2'inci sırada, risk her geçen gün artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il bazında 7 günlük koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarını açıkladı.
İl bazında geçen hafta 4. Sırada yer alan Giresun bu hafta 2.sırada yer aldı. Komşu Ordu haftalık haritada 1.sırada yer alırken yine ilk beş sıralaması Karadenizden çıktı.   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 'Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız." dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, il bazında 7 günlük koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarını açıkladı.

İl bazında geçen hafta 4. Sırada yer alan Giresun bu hafta 2.sırada yer aldı. Komşu Ordu haftalık haritada 1.sırada yer alırken yine ilk beş sıralaması Karadenizden çıktı.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 'Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.