Giresun Barosu avukatları Şebinkarahisar’da iftarda buluştu!

DÜNYA 02.04.2024 - 11:52, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:55 8956+ kez okundu.
 

Giresun Barosu avukatları Şebinkarahisar’da iftarda buluştu!

Şebinkarahisar’da görev yapan Giresun Barosu Avuklatları, geçtiğimiz gün iftar yemeğinde bir araya geldi.
Giresun Barosundan yapılan paylaşımda, “Şebinkarahisar ilçemizde görev yapan meslektaşlarımız ve stajyerlerimize 29 Mart 2024 Cuma akşamı Şebinkarahisar Tamzara Karşı Bahçe Restoranda iftar yemeği verildi. Baro Başkanımız Av.Soner Karademir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Eylem Sürücü, Av.Hatice Aydın, Av.Fatih Güven ve Av.Sinan Bayram, Şebinkarahisar İlçe Temsilcimiz Av.Bülent Aydın, meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımıyla hoş sohbet ortamında gerçekleşen iftar yemeğimize katılımları ile bizleri onurlandıran meslektaşlarımız ve ailelerine; Tamzara Karşı Bahçe Restoran yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.
Şebinkarahisar’da görev yapan Giresun Barosu Avuklatları, geçtiğimiz gün iftar yemeğinde bir araya geldi.

Giresun Barosundan yapılan paylaşımda, “Şebinkarahisar ilçemizde görev yapan meslektaşlarımız ve stajyerlerimize 29 Mart 2024 Cuma akşamı Şebinkarahisar Tamzara Karşı Bahçe Restoranda iftar yemeği verildi.

Baro Başkanımız Av.Soner Karademir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Eylem Sürücü, Av.Hatice Aydın, Av.Fatih Güven ve Av.Sinan Bayram, Şebinkarahisar İlçe Temsilcimiz Av.Bülent Aydın, meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımıyla hoş sohbet ortamında gerçekleşen iftar yemeğimize katılımları ile bizleri onurlandıran meslektaşlarımız ve ailelerine; Tamzara Karşı Bahçe Restoran yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.