Giresun Belediyesi gıda kolisi satın alacak

RESMİ İLAN 02.03.2021 - 09:07 3864+ kez okundu.
 

Giresun Belediyesi gıda kolisi satın alacak

Giresun Belediyesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Fakir ve Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Dağıtılmak Üzere Ramazan Gıda Kolisi Alımı İşi (16 Kalem- 4000 Koli) Sözleşmenin imzalanmasına müteakip iş başlayacak ve 20 takvim günü içerisinde gıda paketlerinin tamamını teslim edilecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
Giresun Belediyesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Fakir ve Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Dağıtılmak Üzere Ramazan Gıda Kolisi Alımı İşi (16 Kalem- 4000 Koli) Sözleşmenin imzalanmasına müteakip iş başlayacak ve 20 takvim günü içerisinde gıda paketlerinin tamamını teslim edilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.