Giresun eski başkanından yeni başkana ziyaret

GÜNDEM 19.04.2024 - 10:46, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:52 2182 kez okundu.
 

Giresun eski başkanından yeni başkana ziyaret

2009-2014 ve 2014-2019 yılları arasında Giresun Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve halkın gönlünde taht kuran Kerim Aksu, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse’yi ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Fuat Köse’yi tebrik eden ve başarı dileklerini ileten Kerim Aksu, Köse’nin başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek her zaman destekçisi olacağını söyledi. Belediye Başkanı Fuat Köse ise, ziyareti için Kerim Aksu’ya teşekkür ederek: “Şehrimizde iki dönem belediye başkanlığı görevi yapmış, önemli hizmetleri, kalıcı eserleri ve güler yüzüyle her kesimin takdirini kazanmış olan Giresun eski Belediye Başkanımız Kerim Aksu, bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her zaman tecrübelerinden faydalanacağımız başkanımız bizler için çok kıymetli bir isim. Bu şehri hep beraber el ele vererek kalkındıracağız.” dedi. Ziyarette Kerim Aksu ile beraber İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Ertürk, önceki dönem Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yusufağaoğlu, Ahmet Vahdet Yenal ve Erdinç Hıdımoğlu’da yer aldı.
2009-2014 ve 2014-2019 yılları arasında Giresun Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve halkın gönlünde taht kuran Kerim Aksu, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse’yi ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Fuat Köse’yi tebrik eden ve başarı dileklerini ileten Kerim Aksu, Köse’nin başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek her zaman destekçisi olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Fuat Köse ise, ziyareti için Kerim Aksu’ya teşekkür ederek: “Şehrimizde iki dönem belediye başkanlığı görevi yapmış, önemli hizmetleri, kalıcı eserleri ve güler yüzüyle her kesimin takdirini kazanmış olan Giresun eski Belediye Başkanımız Kerim Aksu, bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her zaman tecrübelerinden faydalanacağımız başkanımız bizler için çok kıymetli bir isim. Bu şehri hep beraber el ele vererek kalkındıracağız.” dedi.

Ziyarette Kerim Aksu ile beraber İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Ertürk, önceki dönem Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yusufağaoğlu, Ahmet Vahdet Yenal ve Erdinç Hıdımoğlu’da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.