Giresun’da 1.OSB’nin sorunları ele alındı

GÜNDEM 26.02.2021 - 15:37, Güncelleme: 26.02.2021 - 15:37 3852+ kez okundu.
 

Giresun’da 1.OSB’nin sorunları ele alındı

Giresun 1.Organize Sanayi Bölgesi (1.OSB) ile ilgili toplantı Vali Enver Ünlü Başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, DOKAP Bölge İdare Başkanı Hakan Gültekin, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Bilgin, AFAD Jeo. Müh Mustafa Özer,  Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Elektrik Müh. Fatma Özkaya, DOKAP İnşaat Müh. Seyit Alp Alkan katıldı. Toplantıda, Giresun 1.OSB’nin mevcut alt yapı sorunları ve olumsuzluklarının tespiti için kurulan teknik heyetçe yürütülen çalışmaların son hali ele alındı. Giresun 1. OSB’de yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve keşif maliyetlerinin yer aldığı rapor, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulmadan önce yapılan çalışmalarla ilgili Vali Enver Ünlü’ye bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum, teknik heyetin koordinasyonunu sağlayan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin tarafından yapıldı.  
Giresun 1.Organize Sanayi Bölgesi (1.OSB) ile ilgili toplantı Vali Enver Ünlü Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, DOKAP Bölge İdare Başkanı Hakan Gültekin, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Bilgin, AFAD Jeo. Müh Mustafa Özer,  Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Elektrik Müh. Fatma Özkaya, DOKAP İnşaat Müh. Seyit Alp Alkan katıldı.

Toplantıda, Giresun 1.OSB’nin mevcut alt yapı sorunları ve olumsuzluklarının tespiti için kurulan teknik heyetçe yürütülen çalışmaların son hali ele alındı.

Giresun 1. OSB’de yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve keşif maliyetlerinin yer aldığı rapor, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulmadan önce yapılan çalışmalarla ilgili Vali Enver Ünlü’ye bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum, teknik heyetin koordinasyonunu sağlayan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin tarafından yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.