Giresun'da "Çocuk Fuarı" etkinliği gerçekleştirildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 24.04.2024 - 16:02, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:05 2045 kez okundu.
 

Giresun'da "Çocuk Fuarı" etkinliği gerçekleştirildi

Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Çocuk Fuarı" etkinliği düzenlendi.
Giresun Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte, çocuklar tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yanıkoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Köksal Tiryaki tarafından yapılan açılışın ardından katılımcılar, stantları gezdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Seda Sümer Aydın, yaptığı konuşmada, etkinliğin ilk kez düzenlendiğini söyledi. Aydın, fuar alanında 3-16 yaş her çocuğa hitap eden birçok aktivitenin gerçekleştirildiğini belirterek, çocukların bu özel günlerinde ilgi, istek ve taleplerine göre atölyelerden ücretsiz yararlanabileceğini kaydetti.
Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Çocuk Fuarı" etkinliği düzenlendi.

Giresun Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte, çocuklar tarafından çeşitli gösteriler sunuldu.

Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yanıkoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Köksal Tiryaki tarafından yapılan açılışın ardından katılımcılar, stantları gezdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Seda Sümer Aydın, yaptığı konuşmada, etkinliğin ilk kez düzenlendiğini söyledi.

Aydın, fuar alanında 3-16 yaş her çocuğa hitap eden birçok aktivitenin gerçekleştirildiğini belirterek, çocukların bu özel günlerinde ilgi, istek ve taleplerine göre atölyelerden ücretsiz yararlanabileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.