Giresun’da, Eskişehir hazırlıkları tamamlandı

SPOR 07.04.2021 - 18:09, Güncelleme: 07.04.2021 - 18:09 3580+ kez okundu.
 

Giresun’da, Eskişehir hazırlıkları tamamlandı

Giresunspor, Eskişehirspor maçı için şehirden ayrıldı.
Çotanaklar, sabah idmanının ardından öğleden sonra 15.40 uçağıyla Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçtu ve karayoluyla Eskişehir’e geçti. Maçın son antrenmanını Perşembe günü Eskişehirspor tesislerinde gerçekleştirecek olan Yeşil Beyazlılar, Cuma akşamı oynanacak karşılaşmanın ardından karayoluyla Eskişehir’den İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na oradan da 23.05 uçağıyla şehre geri dönecekler. Çotanakların teknik patronu Keleş, ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’u asla küçümsemediklerini tam tersine rakiplerini çok ciddiye aldıklarını ifade ederek; “Sahaya çıkıp, lider gibi oynamalıyız, mücadele etmeliyiz, kazanmayı herkesten daha çok istemeliyiz” dedi. Keleş, bu tip maçların hangi ligde olursa olsun hep zor geçtiğini Cuma günü kendilerini çok zorlu bir Eskişehir maçının beklediğini ve bu mücadelenin bu sezonki en zor sınavlarından birisi olacağına vurgu yaparak; “Eskişehirspor ligde düşmüş bir takım olsa da halen bu ligde oynuyor ve dikkat edilmesi gereken bir takım. Rahat takımlar her zaman sıkıntı çıkarmıştır. Biz hedefe yürüyen bir takımız. Hedefe yürüyen takımlar, lider takımlar, hedef takım olurlar. Bu düşünceden bir an bile uzaklaşmamalıyız. Sahaya çıkıp, lider gibi oynamalıyız, mücadele etmeliyiz, kazanmayı herkesten daha çok istemeliyiz. Üzerimizdeki 44 yılın özlemi ve bunun verdiği sorumlulukla hareket ederek lig sonunda Giresunspor’u hep birlikte hedefine ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
Giresunspor, Eskişehirspor maçı için şehirden ayrıldı.

Çotanaklar, sabah idmanının ardından öğleden sonra 15.40 uçağıyla Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçtu ve karayoluyla Eskişehir’e geçti. Maçın son antrenmanını Perşembe günü Eskişehirspor tesislerinde gerçekleştirecek olan Yeşil Beyazlılar, Cuma akşamı oynanacak karşılaşmanın ardından karayoluyla Eskişehir’den İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na oradan da 23.05 uçağıyla şehre geri dönecekler.

Çotanakların teknik patronu Keleş, ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’u asla küçümsemediklerini tam tersine rakiplerini çok ciddiye aldıklarını ifade ederek; “Sahaya çıkıp, lider gibi oynamalıyız, mücadele etmeliyiz, kazanmayı herkesten daha çok istemeliyiz” dedi.

Keleş, bu tip maçların hangi ligde olursa olsun hep zor geçtiğini Cuma günü kendilerini çok zorlu bir Eskişehir maçının beklediğini ve bu mücadelenin bu sezonki en zor sınavlarından birisi olacağına vurgu yaparak; “Eskişehirspor ligde düşmüş bir takım olsa da halen bu ligde oynuyor ve dikkat edilmesi gereken bir takım. Rahat takımlar her zaman sıkıntı çıkarmıştır. Biz hedefe yürüyen bir takımız. Hedefe yürüyen takımlar, lider takımlar, hedef takım olurlar. Bu düşünceden bir an bile uzaklaşmamalıyız. Sahaya çıkıp, lider gibi oynamalıyız, mücadele etmeliyiz, kazanmayı herkesten daha çok istemeliyiz. Üzerimizdeki 44 yılın özlemi ve bunun verdiği sorumlulukla hareket ederek lig sonunda Giresunspor’u hep birlikte hedefine ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.