Giresun’da eTwinning proje öğretmenleri bir araya geldi

EĞİTİM 27.03.2021 - 15:46, Güncelleme: 27.03.2021 - 15:46 2814+ kez okundu.
 

Giresun’da eTwinning proje öğretmenleri bir araya geldi

eTwinning İl Koordinatörü Tuğba Sağlam tarafından organize edilen programlarda konuşmacı olarak yer alan 13 öğretmen, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu'nu makamında ziyaret ederek bu tür projelere verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde, eTwinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen eTwinning projesi; Öğrenci ve öğretmenler başta olmak üzere, eğitimin tüm aktörlerinin, uluslararası tecrübe kazandıran AB projeleri içerisinde yer almalarını, yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmelerini amaçlamaktadır. Bu bağlamda Giresun’da yürütülen eTwinning projelerinin niteliğini ve sayısını artırmak amacıyla düzenlenen Webinarlar, Giresun’da sınırlarını aşarak ülke genelindeki birçok öğretmen tarafından ilgiyle izlendi. Müdür Tosunoğlu da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; "eTwinning proje faaliyetlerinde il olarak ülke genelinde üst sıralarda yer almaktayız, öğrencilerimizin içinde yer aldığı ve yabancı dil yeterliliklerinin geliştirilmesine yönelik bu tür faaliyetler öğrenme becerilerini de geliştirmektedir. eTwinning projelerinin tanıtım ve yaygınlaştırılmasında görev alan siz öğretmenlerimizi ve projeleri uygulayan öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum" dedi.   
eTwinning İl Koordinatörü Tuğba Sağlam tarafından organize edilen programlarda konuşmacı olarak yer alan 13 öğretmen, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu'nu makamında ziyaret ederek bu tür projelere verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde, eTwinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen eTwinning projesi; Öğrenci ve öğretmenler başta olmak üzere, eğitimin tüm aktörlerinin, uluslararası tecrübe kazandıran AB projeleri içerisinde yer almalarını, yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmelerini amaçlamaktadır.

Bu bağlamda Giresun’da yürütülen eTwinning projelerinin niteliğini ve sayısını artırmak amacıyla düzenlenen Webinarlar, Giresun’da sınırlarını aşarak ülke genelindeki birçok öğretmen tarafından ilgiyle izlendi.

Müdür Tosunoğlu da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; "eTwinning proje faaliyetlerinde il olarak ülke genelinde üst sıralarda yer almaktayız, öğrencilerimizin içinde yer aldığı ve yabancı dil yeterliliklerinin geliştirilmesine yönelik bu tür faaliyetler öğrenme becerilerini de geliştirmektedir. eTwinning projelerinin tanıtım ve yaygınlaştırılmasında görev alan siz öğretmenlerimizi ve projeleri uygulayan öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.