Giresun’da kaldırım çalışmaları başladı

YAŞAM 26.03.2021 - 18:27, Güncelleme: 26.03.2021 - 18:27 2448+ kez okundu.
 

Giresun’da kaldırım çalışmaları başladı

Giresun Belediyesi’nin vatandaşların talep ve isteklerini dikkate alarak başlattığı çalışmalar ara vermeksizin devam ediyor.
Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Aksu Mahallesi yeni stadyum güzergahında yeni kaldırım çalışması yürütüyor. Ekipler, Giresunspor tesisleri ile Çotanak Spor Kompleksi arasında kalan ve Spor Lisesi’ne de uzanan yaklaşık bir kilometrelik güzergâhta yürüttükleri kaldırım çalışmasında kilitli parke kullanıyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla hem yaya güvenliği alınmış olacak, hem de yöre daha estetik ve daha modern bir görüntüye kavuşacak. Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada: “Belediye olarak mahallelerimizde bir taraftan yeni yol ve kaldırım ihtiyaçlarını karşılarken bir taraftan da mevcut yol ve kaldırımlarımızı da bakımdan geçirip taşıt ve yaya ulaşımına elverişli hale getiriyoruz. Kaldırım çalışmalarımız şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edecek” denildi.
Giresun Belediyesi’nin vatandaşların talep ve isteklerini dikkate alarak başlattığı çalışmalar ara vermeksizin devam ediyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Aksu Mahallesi yeni stadyum güzergahında yeni kaldırım çalışması yürütüyor. Ekipler, Giresunspor tesisleri ile Çotanak Spor Kompleksi arasında kalan ve Spor Lisesi’ne de uzanan yaklaşık bir kilometrelik güzergâhta yürüttükleri kaldırım çalışmasında kilitli parke kullanıyor.

Çalışmanın tamamlanmasıyla hem yaya güvenliği alınmış olacak, hem de yöre daha estetik ve daha modern bir görüntüye kavuşacak.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada: “Belediye olarak mahallelerimizde bir taraftan yeni yol ve kaldırım ihtiyaçlarını karşılarken bir taraftan da mevcut yol ve kaldırımlarımızı da bakımdan geçirip taşıt ve yaya ulaşımına elverişli hale getiriyoruz. Kaldırım çalışmalarımız şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edecek” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.