Giresun’da kaldırım çalışmaları hız kazandı

YAŞAM 12.03.2021 - 18:01, Güncelleme: 12.03.2021 - 18:01 4117+ kez okundu.
 

Giresun’da kaldırım çalışmaları hız kazandı

Giresun Belediyesi tarafından şehrimizi güzelleştirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım yenileme çalışmaları sürerken, şehrimizin her geçen gün büyüyen ve gelişen bölgesi olan Gaziler Mahallesi’nde de geniş kapsamlı bir kaldırım çalışması başlatıldı. Mehmet Işık Caddesi’nde çift yönlü olarak uygulanan kaldırım çalışmasının 250 metreyi bulduğu ve kilit parke kullanıldığı belirtilerek, hava şartlarının elvermesi halinde kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi. Yenilenen kaldırımlarla birlikte cadde ve sokaklar daha güzel ve daha konforlu bir hale getirilirken, çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kaldırım çalışmalarının belirlenen ihtiyaçlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda programlandığını bildirerek: “Vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması ve caddelerimizin daha güzel görüntüye kavuşması için amacıyla kaldırım çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
Giresun Belediyesi tarafından şehrimizi güzelleştirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım yenileme çalışmaları sürerken, şehrimizin her geçen gün büyüyen ve gelişen bölgesi olan Gaziler Mahallesi’nde de geniş kapsamlı bir kaldırım çalışması başlatıldı.

Mehmet Işık Caddesi’nde çift yönlü olarak uygulanan kaldırım çalışmasının 250 metreyi bulduğu ve kilit parke kullanıldığı belirtilerek, hava şartlarının elvermesi halinde kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Yenilenen kaldırımlarla birlikte cadde ve sokaklar daha güzel ve daha konforlu bir hale getirilirken, çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kaldırım çalışmalarının belirlenen ihtiyaçlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda programlandığını bildirerek: “Vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması ve caddelerimizin daha güzel görüntüye kavuşması için amacıyla kaldırım çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.