Giresun’da karla mücadele seferberliği

YAŞAM 16.02.2021 - 18:31, Güncelleme: 16.02.2021 - 18:31 2714+ kez okundu.
 

Giresun’da karla mücadele seferberliği

Ülkemizin birçok bölgesinde olduğu gibi Giresun’da da başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı, şehirde kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Kar yağışının ardından hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düşmesi üzerine, Giresun Belediyesi’ne bağlı ekipler, şehrin tüm bölgelerinde kar temizleme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Kayadibi, Camili, Kavaklar ve Osmaniye gibi yüksek mahalleler başta olmak üzere şehirde ekipler birçok yolu kardan temizleyerek ulaşıma açtı, karla kaplanan kaldırımlarda temizleniyor. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada: “İnşallah bu güzellik, kuraklığı ortadan kaldırır, bereketi arttırır. Kar yağışı ile birlikte yolların kapanması ve buzlanma gibi bazı olumsuz durumlar ortaya çıkıyor. Ekiplerimiz, gece ve gündüz yol açma ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımızın ulaşımını bir aksaklık yaşanmadan rahat bir şekilde sağlayacağız” dedi. Giresun Belediyesi karla mücadele için 30 araç v e 150 personel ile çalışıyor.
Ülkemizin birçok bölgesinde olduğu gibi Giresun’da da başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı, şehirde kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kar yağışının ardından hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düşmesi üzerine, Giresun Belediyesi’ne bağlı ekipler, şehrin tüm bölgelerinde kar temizleme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Kayadibi, Camili, Kavaklar ve Osmaniye gibi yüksek mahalleler başta olmak üzere şehirde ekipler birçok yolu kardan temizleyerek ulaşıma açtı, karla kaplanan kaldırımlarda temizleniyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada: “İnşallah bu güzellik, kuraklığı ortadan kaldırır, bereketi arttırır. Kar yağışı ile birlikte yolların kapanması ve buzlanma gibi bazı olumsuz durumlar ortaya çıkıyor. Ekiplerimiz, gece ve gündüz yol açma ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımızın ulaşımını bir aksaklık yaşanmadan rahat bir şekilde sağlayacağız” dedi.

Giresun Belediyesi karla mücadele için 30 araç v e 150 personel ile çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.