Giresun'da silah imalatı ve kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.02.2021 - 07:27, Güncelleme: 10.02.2021 - 07:27 3943+ kez okundu.
 

Giresun'da silah imalatı ve kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı

GİRESUN (AA) - Giresun'un Espiye ilçesinde silah imalatı ve kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 zanlı gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Cibril Mahallesi'nde jandarma ekiplerince sürdürülen çalışmalar sonucu İ.K. ve M.K'nin silah imalatı ve kaçakçılığı yaptığı belirlendi.Şüphelilerin ev ve eklentilerindeki aramada, 6 tabanca, yapım aşamasında 6 tabanca gövdesi, 10 şarjör, 210 fişek ile çok sayıda silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.Zanlıların gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GİRESUN (AA) - Giresun'un Espiye ilçesinde silah imalatı ve kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cibril Mahallesi'nde jandarma ekiplerince sürdürülen çalışmalar sonucu İ.K. ve M.K'nin silah imalatı ve kaçakçılığı yaptığı belirlendi.

Şüphelilerin ev ve eklentilerindeki aramada, 6 tabanca, yapım aşamasında 6 tabanca gövdesi, 10 şarjör, 210 fişek ile çok sayıda silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Zanlıların gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.