Giresun’da sorunlar çözülüyor

YAŞAM 16.03.2021 - 17:52, Güncelleme: 16.03.2021 - 17:52 3161+ kez okundu.
 

Giresun’da sorunlar çözülüyor

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri şehir genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Daha konforlu bir şehir için çalışan ekipler; Aydınlar Mahallesi Ada hastanesi önünde kanalizasyon hattı çalışması, Çıtlakkale Mahallesi Ürün Sokak’ta içme suyu abone hattı, Gedikkaya Mahallesi Gedikkaya Caddesi’nde içme suyu depo tahliye bağlantısı, Gaziler Mahallesi’nde terfi hattı tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Sanayi Sitesi’nde kanalizasyon hattı tamiratı, Kavaklar Mahallesi Mumcu Sokak’ta yağmursuyu hattı yapım çalışması, Kavaklar Mahallesi Sütlaş Sokak’ta yağmursuyu ve kanalizasyon baca yükseltmesi çalışması yürütülüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, altyapıda yaşanan sıkıntıları gidermek için yoğun bir çalışma programı uygulandığını dile getirdi.
Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri şehir genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Daha konforlu bir şehir için çalışan ekipler; Aydınlar Mahallesi Ada hastanesi önünde kanalizasyon hattı çalışması, Çıtlakkale Mahallesi Ürün Sokak’ta içme suyu abone hattı, Gedikkaya Mahallesi Gedikkaya Caddesi’nde içme suyu depo tahliye bağlantısı, Gaziler Mahallesi’nde terfi hattı tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Sanayi Sitesi’nde kanalizasyon hattı tamiratı, Kavaklar Mahallesi Mumcu Sokak’ta yağmursuyu hattı yapım çalışması, Kavaklar Mahallesi Sütlaş Sokak’ta yağmursuyu ve kanalizasyon baca yükseltmesi çalışması yürütülüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, altyapıda yaşanan sıkıntıları gidermek için yoğun bir çalışma programı uygulandığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.