Giresunlular Dikkat! O ilçeye EDS kuruluyor

GÜNDEM 07.05.2024 - 15:29, Güncelleme: 07.05.2024 - 15:37 3512 kez okundu.
 

Giresunlular Dikkat! O ilçeye EDS kuruluyor

Görele Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Alınan kararlardan bir tanesi de ilçeye Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması oldu.
Belediye binasında Başkan Hasbi Dede başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda ikametgahları belediye mücavir alan içerisinde bulunan ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlar ile emeklilere yüzde 50 su indirimi yapılması, ilçeye Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması, yetkili sendika ile sözleşme imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesi, taşınmaz satışı, kadro ihdas cetveli, belediyeye ait yan ödeme cetveli, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kurulması, araç satışı konusu ile Plan Ve Bütçe Komisyon raporları görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. Zabıta Müdürlüğü ücret tarifelerinin görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna, imar ile ilgili konuların görüşülmesi ise İmar Komisyonuna havale edildi.
Görele Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Alınan kararlardan bir tanesi de ilçeye Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması oldu.

Belediye binasında Başkan Hasbi Dede başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda ikametgahları belediye mücavir alan içerisinde bulunan ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlar ile emeklilere yüzde 50 su indirimi yapılması, ilçeye Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması, yetkili sendika ile sözleşme imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesi, taşınmaz satışı, kadro ihdas cetveli, belediyeye ait yan ödeme cetveli, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kurulması, araç satışı konusu ile Plan Ve Bütçe Komisyon raporları görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Zabıta Müdürlüğü ücret tarifelerinin görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna, imar ile ilgili konuların görüşülmesi ise İmar Komisyonuna havale edildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.