Giresunspor 1 puana razı oldu

SPOR 03.04.2021 - 18:13, Güncelleme: 03.04.2021 - 18:13 3283+ kez okundu.
 

Giresunspor 1 puana razı oldu

TFF 1. Lig'de haftanın kritik maçında lider GZT Giresunspor, İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı.
Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada hakem Direnç Tonusluoğlu’nun düdük çaldığı karşılaşmaya Giresunspor Tolgahan Acar, Mamadou Diarra, Sergen Piçinciol, Hayrullah Bilazer, Hüsamettin Tut, Michal Nalepa, Mehmet Taş, Serginho, Caner Hüseyin Bağ, Eren Tozlu ve İbrahima Balde ilk onbiri ile başladı. Konuk İstanbulspor ise; Alperen Uysal, Mehmet Yeşil, Wellington, Patrick Atchom, Ali Yaşar, Onur Ergün, Melih Kabasakal, Eduart Rroca, Kristal Abazaj, Valon Ethemi ve Mirkan Aydın ilk onbiri ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı ataklar ile sona ererken iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 beraberlik ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan yeşil beyazlılar rakip kaleyi daha çok yoklamaya başladı. İstanbulspor yerinde müdahaleler ile Giresunspor’a gol fırsatı vermezken Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keleş karşılaşmanın 72. Dakikasında Michal Nalepa’nın yerine Anthony Uzodimma oyuna alırken, 78.dakikada Erol Akdağ, Caner Hüseyin Bağ’ın yerine oyuna dahil oldu. Giresunspor’da yapılan değişiklikler skoru değiştirmeye yetmezken oyunun son anlarında Samsunspor karşılaşmasında oyuna girdikten sonra iki gol atan Traore, Eren Tozlu’nun yerine dahil oldu ve son 3 dakikalık uzatma bölümünde yer alırken yeşil beyazlılar skoru değiştiremezken karşılaşmadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. GZT Giresunspor 28. Hafta karşılaşması sonucunda 57. Puanla zirvedeki yerini korurken, İstanbulspor haftayı 48. Puanla kapattı. Lider Giresunspor 29. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.
TFF 1. Lig'de haftanın kritik maçında lider GZT Giresunspor, İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı.

Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada hakem Direnç Tonusluoğlu’nun düdük çaldığı karşılaşmaya Giresunspor Tolgahan Acar, Mamadou Diarra, Sergen Piçinciol, Hayrullah Bilazer, Hüsamettin Tut, Michal Nalepa, Mehmet Taş, Serginho, Caner Hüseyin Bağ, Eren Tozlu ve İbrahima Balde ilk onbiri ile başladı.

Konuk İstanbulspor ise; Alperen Uysal, Mehmet Yeşil, Wellington, Patrick Atchom, Ali Yaşar, Onur Ergün, Melih Kabasakal, Eduart Rroca, Kristal Abazaj, Valon Ethemi ve Mirkan Aydın ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı ataklar ile sona ererken iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan yeşil beyazlılar rakip kaleyi daha çok yoklamaya başladı. İstanbulspor yerinde müdahaleler ile Giresunspor’a gol fırsatı vermezken Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keleş karşılaşmanın 72. Dakikasında Michal Nalepa’nın yerine Anthony Uzodimma oyuna alırken, 78.dakikada Erol Akdağ, Caner Hüseyin Bağ’ın yerine oyuna dahil oldu. Giresunspor’da yapılan değişiklikler skoru değiştirmeye yetmezken oyunun son anlarında Samsunspor karşılaşmasında oyuna girdikten sonra iki gol atan Traore, Eren Tozlu’nun yerine dahil oldu ve son 3 dakikalık uzatma bölümünde yer alırken yeşil beyazlılar skoru değiştiremezken karşılaşmadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı.

GZT Giresunspor 28. Hafta karşılaşması sonucunda 57. Puanla zirvedeki yerini korurken, İstanbulspor haftayı 48. Puanla kapattı.

Lider Giresunspor 29. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.