GİRESUNSPOR BİR ÜST TURDA

SPOR 24.11.2020 - 17:59, Güncelleme: 24.11.2020 - 19:51 3552+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR BİR ÜST TURDA

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Giresunspor ile Niğde Anadolu FK, Giresun Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Normal süresi 0-0 biten, uzatma dakikaları 1-1 sonuçlanarak seri penaltı atışlarında rakibine 8-7 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar adını bir üst tura yazdırdı.
Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 3. Tur’dan başlamış Tekirdağspor’u Giresun Atatürk Stadı’nda Marko Milinkovic ve Muhammed Himmet Ertürk’ün golleriyle 2-0 yenen Çotanaklar, adını 4. Tur’a yazdırmıştı. Her iki takımda sahaya şu onbirler ile çıktı; Giresunspor: Onurcan Piri, Kerem Kalafat, Helder Tavares, Sergen Piçinciol, İshak Doğan (Dk. 108 Fatih Yılmaz), Erolcan Akdağ, Uzodimma (Dk. 98 Hayrullah Bilazer), Milinkovic (Dk. 108 Alperen Aydın) , Traore, Madinda (Dk. 66 Diarra), Muhammed Himmet Ertürk Niğde Anadolu FK: Ali Emre Yanar, Rıza Efendioğlu (Dk. 85 Şahan Akyüz), Metehan Yılmaz, Ali Mert Aydın, Atalay Yıldırım (Dk. 37 Onur Taha Takır), Barışcan Işık Altunbaş, Mustafa Emirhan Özyaşar, Aykut Çolakoğlu, Yücel Candemir (Dk. 99 Altar Han Hidayetoğlu), Berkay Samancı, Recep Yemişçi Giresunspor 4. tur maçında rakibini normal süresi 0-0 biten, uzatma dakikalarında 1-0 geriye düşmesine rağmen eşitliği sağlayarak maçı penaltı atışlarına taşıdı. İlk penaltı atışına Niğde Anadolu FK başladı ve ilk beş penaltıyı her iki takımda gol ile sonuçlandırdı. Seri penaltı atışlarına geçilirken rakip Niğde Anadolu FK futbolcusu Şahan Akyüz 8. Penaltıda topun başına geçti ve penaltıyı kaçırdı. Yeşil beyazlılar avantajlı duruma geçerken topun başına Giresunspor’da Alperen Aydın geçti. Aydın meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Çotanaklar sahadan penaltı atışları ile 9-8 önde bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Giresunspor ile Niğde Anadolu FK, Giresun Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Normal süresi 0-0 biten, uzatma dakikaları 1-1 sonuçlanarak seri penaltı atışlarında rakibine 8-7 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar adını bir üst tura yazdırdı.

Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 3. Tur’dan başlamış Tekirdağspor’u Giresun Atatürk Stadı’nda Marko Milinkovic ve Muhammed Himmet Ertürk’ün golleriyle 2-0 yenen Çotanaklar, adını 4. Tur’a yazdırmıştı.

Her iki takımda sahaya şu onbirler ile çıktı;

Giresunspor: Onurcan Piri, Kerem Kalafat, Helder Tavares, Sergen Piçinciol, İshak Doğan (Dk. 108 Fatih Yılmaz), Erolcan Akdağ, Uzodimma (Dk. 98 Hayrullah Bilazer), Milinkovic (Dk. 108 Alperen Aydın) , Traore, Madinda (Dk. 66 Diarra), Muhammed Himmet Ertürk

Niğde Anadolu FK: Ali Emre Yanar, Rıza Efendioğlu (Dk. 85 Şahan Akyüz), Metehan Yılmaz, Ali Mert Aydın, Atalay Yıldırım (Dk. 37 Onur Taha Takır), Barışcan Işık Altunbaş, Mustafa Emirhan Özyaşar, Aykut Çolakoğlu, Yücel Candemir (Dk. 99 Altar Han Hidayetoğlu), Berkay Samancı, Recep Yemişçi

Giresunspor 4. tur maçında rakibini normal süresi 0-0 biten, uzatma dakikalarında 1-0 geriye düşmesine rağmen eşitliği sağlayarak maçı penaltı atışlarına taşıdı. İlk penaltı atışına Niğde Anadolu FK başladı ve ilk beş penaltıyı her iki takımda gol ile sonuçlandırdı. Seri penaltı atışlarına geçilirken rakip Niğde Anadolu FK futbolcusu Şahan Akyüz 8. Penaltıda topun başına geçti ve penaltıyı kaçırdı. Yeşil beyazlılar avantajlı duruma geçerken topun başına Giresunspor’da Alperen Aydın geçti. Aydın meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Çotanaklar sahadan penaltı atışları ile 9-8 önde bitirerek adını bir üst tura yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.