‘Giresunspor göğsümüzü kabartıyor’

SPOR 05.04.2021 - 17:15, Güncelleme: 05.04.2021 - 17:15 2993+ kez okundu.
 

‘Giresunspor göğsümüzü kabartıyor’

AK Parti Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Kadir Aydın, Giresun ile ilgili gündemi değerlendirmek için düzenlediği toplantıda Giresunspor’un Giresun’unh ortak değeri olduğunu açıkladı.
Milletvekili Aydın, “İlimizle ilgili çok önemli bir marka değeri olan Giresunspor gerçekten göğsümüzü kabartan sonuçlar alıyor. Son dönemlerde hani biraz liderliğinin vermiş olduğu gerilim dolayısıyla hani belki böyle çok istediğimiz sonuçları alamasak ta netice itibarıyla bütün bu eksikliklere rağmen lideriz ve şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bunun içinde gerçekten başlangıçta sezon başında tahtanın açılması konusunda Sayın bakanımız Nurettin Canikli'nin girişimleri sonucu Sayın Cumhurbaşkanımızın katkıları ile birlikte tahtamız açıldı ve biz sezona çok ciddi bir enerji ile başlamış olduk. Onun içinde sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın Canikli’ye teşekkür ediyoruz gerçekten. Takımın bugün bu performansının ortaya konulmasında yola çıkmasında onların çok büyük emekleri ve katkıları var. Elbette bu süreç sadece bu başlangıç ivmesi ile birlikte olmadı. Bunun sonucunda da neticede çok ciddi rakamlar ile beraber yürüyor bu takım, çok ciddi emeklerle beraber yürüyor. Onun için kulüp başkanımız Sayın Hakan Karaahmet ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. ‘Bulancakspor bizim için önemlidir’ Bulancakspor ile ilgili sorulara da cevap veren Milletvekili Aydın, “Mali yapısı çok güçlü olan bir il değiliz. Biz de yıllarca Belediye Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ağırlıklı olarak bu tür kulüpler belediyeler ile beraber yürüyor. Bulancakspor’da mevcut başkan kulüp başkanı olarak görev yapıyor. Dolayısıyla bu sene aslında 5 takım var yani Bulancakspor’un çıkabilecek potansiyeli de var demektir. Her takımın yaşamasını isteriz. 1926 yılında kurulan Bulancakspor çok eski bir takımdır. Atatürk'ün hala kulüpte kuruluşu ile ilgili tebrik telgrafı vardır. Bizim için o yüzden hem renkleri itibarıyla çok kıymetli ve değerlidir, hem de tarihi itibarıyla önemlidir. Elbette Bulancak spor duygusal olarak bakarız ama bu Giresunspor olan ödevlerimizi asla aksatmaz. Giresunspor dediğim gibi bütün ilin markasıdır bölgenin bir markasıdır değeridir. Beyazımız ortaktır Giresun'la” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av. Kadir Aydın, Giresun ile ilgili gündemi değerlendirmek için düzenlediği toplantıda Giresunspor’un Giresun’unh ortak değeri olduğunu açıkladı.

Milletvekili Aydın, “İlimizle ilgili çok önemli bir marka değeri olan Giresunspor gerçekten göğsümüzü kabartan sonuçlar alıyor. Son dönemlerde hani biraz liderliğinin vermiş olduğu gerilim dolayısıyla hani belki böyle çok istediğimiz sonuçları alamasak ta netice itibarıyla bütün bu eksikliklere rağmen lideriz ve şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bunun içinde gerçekten başlangıçta sezon başında tahtanın açılması konusunda Sayın bakanımız Nurettin Canikli'nin girişimleri sonucu Sayın Cumhurbaşkanımızın katkıları ile birlikte tahtamız açıldı ve biz sezona çok ciddi bir enerji ile başlamış olduk. Onun içinde sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın Canikli’ye teşekkür ediyoruz gerçekten. Takımın bugün bu performansının ortaya konulmasında yola çıkmasında onların çok büyük emekleri ve katkıları var. Elbette bu süreç sadece bu başlangıç ivmesi ile birlikte olmadı. Bunun sonucunda da neticede çok ciddi rakamlar ile beraber yürüyor bu takım, çok ciddi emeklerle beraber yürüyor. Onun için kulüp başkanımız Sayın Hakan Karaahmet ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

‘Bulancakspor bizim için önemlidir’

Bulancakspor ile ilgili sorulara da cevap veren Milletvekili Aydın, “Mali yapısı çok güçlü olan bir il değiliz. Biz de yıllarca Belediye Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ağırlıklı olarak bu tür kulüpler belediyeler ile beraber yürüyor. Bulancakspor’da mevcut başkan kulüp başkanı olarak görev yapıyor. Dolayısıyla bu sene aslında 5 takım var yani Bulancakspor’un çıkabilecek potansiyeli de var demektir. Her takımın yaşamasını isteriz. 1926 yılında kurulan Bulancakspor çok eski bir takımdır. Atatürk'ün hala kulüpte kuruluşu ile ilgili tebrik telgrafı vardır. Bizim için o yüzden hem renkleri itibarıyla çok kıymetli ve değerlidir, hem de tarihi itibarıyla önemlidir. Elbette Bulancak spor duygusal olarak bakarız ama bu Giresunspor olan ödevlerimizi asla aksatmaz. Giresunspor dediğim gibi bütün ilin markasıdır bölgenin bir markasıdır değeridir. Beyazımız ortaktır Giresun'la” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.