Giresunspor rekorları alt üst ediyor

SPOR 22.02.2021 - 14:42, Güncelleme: 22.02.2021 - 14:42 3520+ kez okundu.
 

Giresunspor rekorları alt üst ediyor

Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keleş, Çarşamba günü oynayacakları Adanaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
Takımın tecrübeli hocası Hakan Keleş, TFF 1. Ligin 23 haftasında deplasmanda oynayacakları Adanaspor karşılaşmasının önemine vurgu yaparak, bu karşılaşmadan alınacak 3 puan ile hedefledikleri Süper Lige yüzde 80 yaklaşmış olacaklarını söyledi. Keleş yaptığı açıklamada, Lig’de çok iyi bir performans sergilediklerini söyleyerek, “Bu sene rekorları alt üst ediyoruz. 11 maç üst üste kazandık.  15 maçtır da yenilmiyoruz. Şuan iyi bir seri yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim için her maç tarihi bir anlam taşıyor. Uzun zamandır TFF1. Ligde kırılamayan galibiyet serisi rekorunu kıran tüm oyuncularımın emeğine sağlık. Hepsini sergiledikleri bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi. Ankaraspor maçında iyi bir oyun sergilediklerini ancak ikinci golü bulamadıkları için rakibin direncinin arttığını söyleyen Keleş, “Ankaraspor maçı 1-0 bitti ancak oyunu çok daha önceden koparabilirdik. Rakibimiz iyi bir direnç gösterdi. Girdiğimiz pek çok pozisyonu değerlendiremedik eğer ikinci golü bulmuş olsaydık bizim için çok daha rahat bir maç olabilirdi. Ancak sonuç olarak baktığımızda iyi oynadığımız bir maçı 3 puanla kapatıp puanımızı 50’ye çıkarttık” dedi. ‘Süper lig hedefimize yüzde 80 ulaşmış olacağız’ Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Adanaspor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Keleş şunları kaydetti; “Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Adanaspor karşılaşması var. Hep söylediğim gibi biz her maça final havasında bakıyoruz. 11 maçlık bir galibiyet serimiz var. Bunu sürdürmek istiyoruz. Oynayacağımız karşılaşmaya da mutlak galibiyet düşüncesi ile çıkacağız. Buradan alacağımız 3 puan ile rakiplerimizle aramızda olan puan farkını açmak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Biz sezon başında hesabımızı 65 puan üzeri olarak yapmıştık. Bu saatten sonra iyi oyun kötü oyun diye bir ayrım yapmıyoruz. Mücadelenin ön planda olduğu sonuç odaklı oyun sergileyeceğiz. Bu sezon Ligin transfer yapmayan 3 takımından biriyiz. Maçların tempolarının yüksek olması bizi zaman zaman zorluyor ama bu haftalar 3 puanın alınması gereken haftalar Adanaspor engelini de 3 puanla aştığımız takdirde Süper lig hedefimize yüzde 80 ulaşmış olacağız” ‘Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız’ Taraftar desteğinin kendilerini çok motive ettiğini söyleyen teknik direktör Hakan Keleş, “Taraftarımızın uzun süren bir özlemi olduğunu hep söylüyoruz. Biz bunu sonlandırmak ve Giresunspor’u ait olduğu Süper Lige çıkartmak için canla başla mücadele ediyoruz. Taraftarımızın yanımızda olması bize her fırsatta destek vermesi bizi ayrıca motive ediyor. Onlar bize inanıyorlar bizde onların bize olan inancını boşa çıkartmayacağız. Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. Tüm taraftarlarımız bize inansın çünkü biz onlara inanıyoruz” diye konuştu.
Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keleş, Çarşamba günü oynayacakları Adanaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Takımın tecrübeli hocası Hakan Keleş, TFF 1. Ligin 23 haftasında deplasmanda oynayacakları Adanaspor karşılaşmasının önemine vurgu yaparak, bu karşılaşmadan alınacak 3 puan ile hedefledikleri Süper Lige yüzde 80 yaklaşmış olacaklarını söyledi.

Keleş yaptığı açıklamada, Lig’de çok iyi bir performans sergilediklerini söyleyerek, “Bu sene rekorları alt üst ediyoruz. 11 maç üst üste kazandık.  15 maçtır da yenilmiyoruz. Şuan iyi bir seri yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim için her maç tarihi bir anlam taşıyor. Uzun zamandır TFF1. Ligde kırılamayan galibiyet serisi rekorunu kıran tüm oyuncularımın emeğine sağlık. Hepsini sergiledikleri bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Ankaraspor maçında iyi bir oyun sergilediklerini ancak ikinci golü bulamadıkları için rakibin direncinin arttığını söyleyen Keleş, “Ankaraspor maçı 1-0 bitti ancak oyunu çok daha önceden koparabilirdik. Rakibimiz iyi bir direnç gösterdi. Girdiğimiz pek çok pozisyonu değerlendiremedik eğer ikinci golü bulmuş olsaydık bizim için çok daha rahat bir maç olabilirdi. Ancak sonuç olarak baktığımızda iyi oynadığımız bir maçı 3 puanla kapatıp puanımızı 50’ye çıkarttık” dedi.

‘Süper lig hedefimize yüzde 80 ulaşmış olacağız’

Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Adanaspor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Keleş şunları kaydetti; “Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Adanaspor karşılaşması var. Hep söylediğim gibi biz her maça final havasında bakıyoruz. 11 maçlık bir galibiyet serimiz var. Bunu sürdürmek istiyoruz. Oynayacağımız karşılaşmaya da mutlak galibiyet düşüncesi ile çıkacağız. Buradan alacağımız 3 puan ile rakiplerimizle aramızda olan puan farkını açmak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Biz sezon başında hesabımızı 65 puan üzeri olarak yapmıştık. Bu saatten sonra iyi oyun kötü oyun diye bir ayrım yapmıyoruz. Mücadelenin ön planda olduğu sonuç odaklı oyun sergileyeceğiz. Bu sezon Ligin transfer yapmayan 3 takımından biriyiz. Maçların tempolarının yüksek olması bizi zaman zaman zorluyor ama bu haftalar 3 puanın alınması gereken haftalar Adanaspor engelini de 3 puanla aştığımız takdirde Süper lig hedefimize yüzde 80 ulaşmış olacağız”

‘Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız’

Taraftar desteğinin kendilerini çok motive ettiğini söyleyen teknik direktör Hakan Keleş, “Taraftarımızın uzun süren bir özlemi olduğunu hep söylüyoruz. Biz bunu sonlandırmak ve Giresunspor’u ait olduğu Süper Lige çıkartmak için canla başla mücadele ediyoruz. Taraftarımızın yanımızda olması bize her fırsatta destek vermesi bizi ayrıca motive ediyor. Onlar bize inanıyorlar bizde onların bize olan inancını boşa çıkartmayacağız. Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. Tüm taraftarlarımız bize inansın çünkü biz onlara inanıyoruz” diye konuştu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.