GİRESUNSPOR ROTAYI LİG MAÇINA ÇEVİRDİ

SPOR 05.11.2020 - 17:02, Güncelleme: 05.11.2020 - 17:02 2909+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR ROTAYI LİG MAÇINA ÇEVİRDİ

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kupada Tekirdağspor’u yendiklerini ve Bandırmaspor maçı öncesi moral bulduklarını söyledi.
Teknik Direktör Keleş, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Virüsle uğraşacağız. Şuanda biz de herhangi bir problem yok çok şükür. Tabi bu süreç bizim tempomuzu düşürdü. İyi giderken tempomuz düştü. Şimdi önümüzde Bandırmaspor maçı ve milli maçlar arası var. Hedef Bandırmaspor maçında da üç puan olacak. Bizim her zaman için hedefimiz galibiyet. Lige çıkmak için uğraşıyoruz. İnanıyorum ki bu iyi kadroyla hedefe ulaşacağız. Hedefimiz doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz.” dedi. Giresunspor’un Cumartesi günü deplasmanda Royal Hastanesi Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, iki takım arasındaki kritik müsabakaya orta hakem olarak Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Murat Erdoğan’ı atadı. Erdoğan’ın yardımcılıklarına Şanlıurfa’dan Mehmet Şahan Yılmaz ve Adana’dan Mert Bulut atandı. Dördüncü hakem olarak da Adana’dan Tarık Güldal görevlendirildi. Gözler PFDK’da Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce 03.11.2020 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları açıklandı. TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, Giresunspor idarecisi Ercan Ayhan’ın da tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği kaydedildi. Açıklamada; “Giresunspor Kulübü idarecisi Ercan Ayhan’ın 31.10.2020 tarihinde oynanan Giresunspor-Ümraniyespor TFF 1. Lig müsabakasındaki “hakaretleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 03.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.” Denildi.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kupada Tekirdağspor’u yendiklerini ve Bandırmaspor maçı öncesi moral bulduklarını söyledi.

Teknik Direktör Keleş, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Virüsle uğraşacağız. Şuanda biz de herhangi bir problem yok çok şükür. Tabi bu süreç bizim tempomuzu düşürdü. İyi giderken tempomuz düştü. Şimdi önümüzde Bandırmaspor maçı ve milli maçlar arası var. Hedef Bandırmaspor maçında da üç puan olacak. Bizim her zaman için hedefimiz galibiyet. Lige çıkmak için uğraşıyoruz. İnanıyorum ki bu iyi kadroyla hedefe ulaşacağız. Hedefimiz doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Giresunspor’un Cumartesi günü deplasmanda Royal Hastanesi Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu, iki takım arasındaki kritik müsabakaya orta hakem olarak Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Murat Erdoğan’ı atadı. Erdoğan’ın yardımcılıklarına Şanlıurfa’dan Mehmet Şahan Yılmaz ve Adana’dan Mert Bulut atandı. Dördüncü hakem olarak da Adana’dan Tarık Güldal görevlendirildi.

Gözler PFDK’da

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce 03.11.2020 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporları açıklandı.

TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, Giresunspor idarecisi Ercan Ayhan’ın da tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği kaydedildi. Açıklamada; “Giresunspor Kulübü idarecisi Ercan Ayhan’ın 31.10.2020 tarihinde oynanan Giresunspor-Ümraniyespor TFF 1. Lig müsabakasındaki “hakaretleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 03.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.” Denildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.