Giresunspor, süperlig’e göz kırptı

SPOR 24.02.2021 - 16:04, Güncelleme: 24.02.2021 - 16:04 3194+ kez okundu.
 

Giresunspor, süperlig’e göz kırptı

TFF 1. Lig'de 23. Hafta maçında temsilcimiz Lider Giresunspor, Adanaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek Süperlig’e göz kırptı.
Şampiyonluk yolunda hedefine bir bir ilerleyen yeşil beyazlılar, Adanaspor’u 15. dakikada Hüsamettin Tut,  33. dakikada Michal Nalepa, 52. dakikada İbrahima Balde ve 90+2’de Sergen Piçinciol’un attığı goller ile 4-0 mağlup etti. Yeşil beyazlılar sahaya şu onbir ile çıktı; Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Diarra, Hüsamettin Tut (Dk. 74 Kerem Kalafat) , Mehmet Taş, Nalepa (Dk. 60 Uzodimma), Serginho (Dk. 74 Milinkovic), Eren Tozlu, Caner Hüseyin Bağ (Dk. 86 Yasin Ozan), Balde (Dk. 86 Muhammed Himmet Ertürk) Adanaspor ilk onbiri; Karacic (Dk. 29 Burak Çapkınoğlu), İsmail Erdoğan, Donkor, Hakan Çinemre, Canberk Dilaver (Dk. 74 Evren Korkmaz), Celil Yüksel, Uğurcan Yazğılı, Ahmethan Köse (Dk. 74 Serdar Özkan), Ergin Keleş (Dk. 63 Ömer Çiçek), Atalay Babacan (Dk. 46 Eren Keleş), Ozegovic ‘Giresunspor rekora koşuyor’ Giresunspor, TFF  1.ligde geçen hafta Ankaraspor’u 1-0 mağlup ederek en uzun galibiyet serisi rekorunu kırmıştı. Yeşil beyazlılar aldığı bu galibiyet ile üst üste 12. galibiyetini alırken yenilmezlik serisini de 16 maça çıkardı. Ayrıca Çotanaklar aldığı 12 galibiyette rakip filelere 23 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü. ‘Adanaspor kalesine iki maçta 8 gol’ Giresunspor ligin ilk yarısında evinde oynadığı maçta da 3-2 geriye düştüğü maçta Adanaspor’u 4-3 ile geçmişti. Çotanaklar ligin ikinci yarısında deplasman karşı karşıya geldiği turuncu beyazlıları 4-0’lık skorla geçerek galibiyete uzandı. ‘Lider 53 puan ile zirvede’ Ligde üst üste 12. galibiyetini elde eden Hakan Keleş'in öğrencileri puanını 53 yaptı ve bitime 11 hafta kala liderliğini sürdürdü. Giresunspor 24. Hafta karşılaşmasında hafta sonu sahasında İzmir ekibi Altay’ı konuk edecek.  
TFF 1. Lig'de 23. Hafta maçında temsilcimiz Lider Giresunspor, Adanaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek Süperlig’e göz kırptı.

Şampiyonluk yolunda hedefine bir bir ilerleyen yeşil beyazlılar, Adanaspor’u 15. dakikada Hüsamettin Tut,  33. dakikada Michal Nalepa, 52. dakikada İbrahima Balde ve 90+2’de Sergen Piçinciol’un attığı goller ile 4-0 mağlup etti.

Yeşil beyazlılar sahaya şu onbir ile çıktı; Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Diarra, Hüsamettin Tut (Dk. 74 Kerem Kalafat) , Mehmet Taş, Nalepa (Dk. 60 Uzodimma), Serginho (Dk. 74 Milinkovic), Eren Tozlu, Caner Hüseyin Bağ (Dk. 86 Yasin Ozan), Balde (Dk. 86 Muhammed Himmet Ertürk)

Adanaspor ilk onbiri; Karacic (Dk. 29 Burak Çapkınoğlu), İsmail Erdoğan, Donkor, Hakan Çinemre, Canberk Dilaver (Dk. 74 Evren Korkmaz), Celil Yüksel, Uğurcan Yazğılı, Ahmethan Köse (Dk. 74 Serdar Özkan), Ergin Keleş (Dk. 63 Ömer Çiçek), Atalay Babacan (Dk. 46 Eren Keleş), Ozegovic

‘Giresunspor rekora koşuyor’

Giresunspor, TFF  1.ligde geçen hafta Ankaraspor’u 1-0 mağlup ederek en uzun galibiyet serisi rekorunu kırmıştı. Yeşil beyazlılar aldığı bu galibiyet ile üst üste 12. galibiyetini alırken yenilmezlik serisini de 16 maça çıkardı. Ayrıca Çotanaklar aldığı 12 galibiyette rakip filelere 23 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü.

‘Adanaspor kalesine iki maçta 8 gol’

Giresunspor ligin ilk yarısında evinde oynadığı maçta da 3-2 geriye düştüğü maçta Adanaspor’u 4-3 ile geçmişti. Çotanaklar ligin ikinci yarısında deplasman karşı karşıya geldiği turuncu beyazlıları 4-0’lık skorla geçerek galibiyete uzandı.

‘Lider 53 puan ile zirvede’

Ligde üst üste 12. galibiyetini elde eden Hakan Keleş'in öğrencileri puanını 53 yaptı ve bitime 11 hafta kala liderliğini sürdürdü. Giresunspor 24. Hafta karşılaşmasında hafta sonu sahasında İzmir ekibi Altay’ı konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.