Giresunspor’a Akdeniz’den sıcak destek

SPOR 01.04.2021 - 13:32, Güncelleme: 01.04.2021 - 13:32 3752+ kez okundu.
 

Giresunspor’a Akdeniz’den sıcak destek

Giresunspor’a Akdeniz’deki taraftardan destek geldi. Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Giresunspor’a idman öncesi Alanya’daki Giresunspor taraftarının gönderdiği muz, çilek ile Vali Enver Ünlü’nün gönderdiği tatlıyı verdi.
Giresun Vali Yardımcısı ve Eski Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’daki Giresunlular ve Karadenizlilerin de takımı ilgiyle izlediklerini söyledi. Daha önce Birinci Ligde mücadele eden Diyarbakırspor’da Onursal Başkanlık yapan ve Kaymakam olduğu dönemde Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasına destek veren Dr. Hasan Tanrıseven, şunları söyledi; “Giresunspor bu yıl sadece TFF Birinci Ligde değil tüm liglere örnek bir başarı sergiliyor. 12 maçlık galibiyet serisiyle başarınızın tesadüf olmadığını gösterdiniz. Sizleri gururla izliyoruz. Sporcu arkadaşlarımı, Hocamız Hakan Keleş ve teknik heyeti, Kulüp Başkanımız Hakan Karaahmet ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi. ‘TÜM TÜRKİYE SİZİ TAKİP EDİYOR’ Sadece Giresun’da değil, tüm Türkiye’de Giresunspor’a gönül verenlerin Giresunspor’u heyecanla takip ettiğini belirten Tanrıseven, “Eski görev yerim Alanya’daki Giresunlular ve sayıları 15 bini bulan Karadenizlilerin de gözleri üzerinizde. Sağ olsun Tur teknesi kaptanı Turgay Meşe sizler için organik muz ve çilek göndermiş. Alanya’daki taraftarlar ‘İnşallah takımımız Süper Lige çıkar. Sizleri seneye İnşallah Alanya’da tur tekneleri ile gezdirip en iyi şekilde misafir ederiz’ diyorlar. Değerli arkadaşlar inanırsanız başarırsınız. Bizim görevimiz size destek olmak. Hakan Hoca zaten her türlü taktiği veriyor. Şurada 7 maçımız var. Her maçı final havasında görürsek, inanıyorum ki Sizler de Süper Lige çıkacaksınız. Bu sizin için bir taç olacak ama şehrimiz için de bir taç olacak. Çotanakları bir üst lige çıkarın, kenti uçurun” diye konuştu. VALİ ÜNLÜ’DEN TATLI Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Giresun Valisi Enver Ünlü’nün de Giresunspor’u yakından takip ettiğini belirterek, il dışında bulunan Vali Enver Ünlü’nün gönderdiği tatlıları kulüp yöneticilerine teslim etti. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Tanrıseven’e “Çok düşüncelisiniz. Sayın Valimize, Size ve Alanya’daki taraftarlarımıza desteğiniz için teşekkür ederiz” dedi. İdman ziyaretinde Giresunsporlu bazı yöneticiler ve İl Gençlik Spor Müdürü Hasan Bulut da hazır bulundu.          
Giresunspor’a Akdeniz’deki taraftardan destek geldi. Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Giresunspor’a idman öncesi Alanya’daki Giresunspor taraftarının gönderdiği muz, çilek ile Vali Enver Ünlü’nün gönderdiği tatlıyı verdi.

Giresun Vali Yardımcısı ve Eski Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’daki Giresunlular ve Karadenizlilerin de takımı ilgiyle izlediklerini söyledi. Daha önce Birinci Ligde mücadele eden Diyarbakırspor’da Onursal Başkanlık yapan ve Kaymakam olduğu dönemde Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasına destek veren Dr. Hasan Tanrıseven, şunları söyledi; “Giresunspor bu yıl sadece TFF Birinci Ligde değil tüm liglere örnek bir başarı sergiliyor. 12 maçlık galibiyet serisiyle başarınızın tesadüf olmadığını gösterdiniz. Sizleri gururla izliyoruz. Sporcu arkadaşlarımı, Hocamız Hakan Keleş ve teknik heyeti, Kulüp Başkanımız Hakan Karaahmet ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

‘TÜM TÜRKİYE SİZİ TAKİP EDİYOR’

Sadece Giresun’da değil, tüm Türkiye’de Giresunspor’a gönül verenlerin Giresunspor’u heyecanla takip ettiğini belirten Tanrıseven, “Eski görev yerim Alanya’daki Giresunlular ve sayıları 15 bini bulan Karadenizlilerin de gözleri üzerinizde. Sağ olsun Tur teknesi kaptanı Turgay Meşe sizler için organik muz ve çilek göndermiş. Alanya’daki taraftarlar ‘İnşallah takımımız Süper Lige çıkar. Sizleri seneye İnşallah Alanya’da tur tekneleri ile gezdirip en iyi şekilde misafir ederiz’ diyorlar. Değerli arkadaşlar inanırsanız başarırsınız. Bizim görevimiz size destek olmak. Hakan Hoca zaten her türlü taktiği veriyor. Şurada 7 maçımız var. Her maçı final havasında görürsek, inanıyorum ki Sizler de Süper Lige çıkacaksınız. Bu sizin için bir taç olacak ama şehrimiz için de bir taç olacak. Çotanakları bir üst lige çıkarın, kenti uçurun” diye konuştu.

VALİ ÜNLÜ’DEN TATLI

Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Giresun Valisi Enver Ünlü’nün de Giresunspor’u yakından takip ettiğini belirterek, il dışında bulunan Vali Enver Ünlü’nün gönderdiği tatlıları kulüp yöneticilerine teslim etti.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Tanrıseven’e “Çok düşüncelisiniz. Sayın Valimize, Size ve Alanya’daki taraftarlarımıza desteğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

İdman ziyaretinde Giresunsporlu bazı yöneticiler ve İl Gençlik Spor Müdürü Hasan Bulut da hazır bulundu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.