Giresun’un Değerleri Bizim Uşaklar | Çıkışa Gel #1

KÜLTÜR 30.03.2024 - 16:12, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:12 7727+ kez okundu.
 

Giresun’un Değerleri Bizim Uşaklar | Çıkışa Gel #1

Yıldız Haber’in yeni içeriği “Çıkışa Gel”. İçeriğin konseptini kısaca özetleyelim.
Herhangi bir kültür sanat faaliyetinin ardından veya Milli Bayramlarda gerçekleştirilen etkinliklerin ardından; etkinliğin katılımcıları, sahnede rol alanları, protokol ve etkinlikte yer alan diğer kişilere programa dair sorular sorup fikirlerini alma üzerine. Gerek program öncesi, gerek program sonrası sorduğumuz sorularla katılımcıların fikirlerini ve ne düşündüklerini sizlerle birlikte öğreneceğiz.  İlk bölümümüzde “Giresun’un Değerleri Bizim Uşaklar” adlı oyunun ilk gösterimine katılan izleyicilerden bazılarına sorular sorarak oyunla ilgili fikirlerini aldık. Ertan Kara’nın yazdığı oyunun yönetmenliğini Yaşar Kemal Habiboğlu yaparken, oyuncular arasında da bulunan Ertan Kara Ahmet Kaçar’ı, Tekin Bingöl Kadir Üstündağ’ı, Şenol Yaşar Can Akengin’i ve Semih Baş ise Picoğlu Osman diye bilinen Osman Gökçe’yi canlandırdı. Sunuculuğunu Yiğitefe Şahin’in yaptığı “Çıkışa Gel” programı herhangi bir düzen barındırmadan çeşitli etkinliklerin ardından yayınlanacak.
Yıldız Haber’in yeni içeriği “Çıkışa Gel”. İçeriğin konseptini kısaca özetleyelim.

Herhangi bir kültür sanat faaliyetinin ardından veya Milli Bayramlarda gerçekleştirilen etkinliklerin ardından; etkinliğin katılımcıları, sahnede rol alanları, protokol ve etkinlikte yer alan diğer kişilere programa dair sorular sorup fikirlerini alma üzerine. Gerek program öncesi, gerek program sonrası sorduğumuz sorularla katılımcıların fikirlerini ve ne düşündüklerini sizlerle birlikte öğreneceğiz. 

İlk bölümümüzde “Giresun’un Değerleri Bizim Uşaklar” adlı oyunun ilk gösterimine katılan izleyicilerden bazılarına sorular sorarak oyunla ilgili fikirlerini aldık. Ertan Kara’nın yazdığı oyunun yönetmenliğini Yaşar Kemal Habiboğlu yaparken, oyuncular arasında da bulunan Ertan Kara Ahmet Kaçar’ı, Tekin Bingöl Kadir Üstündağ’ı, Şenol Yaşar Can Akengin’i ve Semih Baş ise Picoğlu Osman diye bilinen Osman Gökçe’yi canlandırdı.

Sunuculuğunu Yiğitefe Şahin’in yaptığı “Çıkışa Gel” programı herhangi bir düzen barındırmadan çeşitli etkinliklerin ardından yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.