Giresun’un Yağlıdere ilçesi, fotoğraf tutkunlarının yeni adresi oldu!

SANAT 16.10.2023 - 13:18, Güncelleme: 16.10.2023 - 13:24 36850+ kez okundu.
 

Giresun’un Yağlıdere ilçesi, fotoğraf tutkunlarının yeni adresi oldu!

Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (Gifod), Yağlıdere Vadisi’n de fotoğraf gezisi düzenledi.
Fotoğraf sanatçısı Ahmet Dizdar, Yağlıdere’de sonbaharın renk tonları fotoğraflayarak, bizlere görsel şölen sundu. Yağlıdere Vadisi’nin tarihi dokusu, kemer köprüleri ve doğal güzelliklerini gözler önüne seren fotoğraf sanatçısı Dizdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Bizleri her daim sıcak karşılayan bölge halkının desteğiyle, harika bir fotoğraf rotası oluşturduk. Fotoğrafa gönül verenler olarak Giresun’un güzelliklerini tanıtmaya ve göstermeye devam edeceğiniz“ Diyerek, çektikleri birbirinden güzel fotoğrafları paylaştı.
Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (Gifod), Yağlıdere Vadisi’n de fotoğraf gezisi düzenledi.

Fotoğraf sanatçısı Ahmet Dizdar, Yağlıdere’de sonbaharın renk tonları fotoğraflayarak, bizlere görsel şölen sundu.

Yağlıdere Vadisi’nin tarihi dokusu, kemer köprüleri ve doğal güzelliklerini gözler önüne seren fotoğraf sanatçısı Dizdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Bizleri her daim sıcak karşılayan bölge halkının desteğiyle, harika bir fotoğraf rotası oluşturduk. Fotoğrafa gönül verenler olarak Giresun’un güzelliklerini tanıtmaya ve göstermeye devam edeceğiniz“ Diyerek, çektikleri birbirinden güzel fotoğrafları paylaştı.



Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.