Güce'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

YAŞAM 10.03.2021 - 17:34, Güncelleme: 10.03.2021 - 17:34 3103+ kez okundu.
 

Güce'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

Giresun'un Güce ilçesinde Türk Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Osman Ağa Meydanı'nda gerçekleştirilen bağış kampanyasına vatandaşlar katılım sağladı.  Türk Kızılay Giresun Şubesi'nde görevli Dr. Mert İlk, kan bağışı yaparak şifa bekleyen hastalara umut olan vatandaşlara teşekkür etti. Kan bağışının artması ve gereken ilginin gösterilmesi halinde hiçbir hastanın kan nedeniyle mağdur olmayacağına vurgu yapan İlk, "Herkes kan bağışında bulunabilir. Birçok kez umursamadan geçtiğimiz kan bağış stantlarında toplanan kan, belki de bir gün o kişinin hayatını kurtaracaktır ve ayrıca vereceğimiz bir ünite kan vatanı ve milleti için canını feda eden bir Mehmetçiğe can olabilir." dedi.
Giresun'un Güce ilçesinde Türk Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Osman Ağa Meydanı'nda gerçekleştirilen bağış kampanyasına vatandaşlar katılım sağladı. 

Türk Kızılay Giresun Şubesi'nde görevli Dr. Mert İlk, kan bağışı yaparak şifa bekleyen hastalara umut olan vatandaşlara teşekkür etti.

Kan bağışının artması ve gereken ilginin gösterilmesi halinde hiçbir hastanın kan nedeniyle mağdur olmayacağına vurgu yapan İlk, "Herkes kan bağışında bulunabilir. Birçok kez umursamadan geçtiğimiz kan bağış stantlarında toplanan kan, belki de bir gün o kişinin hayatını kurtaracaktır ve ayrıca vereceğimiz bir ünite kan vatanı ve milleti için canını feda eden bir Mehmetçiğe can olabilir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.