Güneş bebek için kampanya başlattılar

GÜNDEM 06.04.2021 - 17:32, Güncelleme: 06.04.2021 - 17:32 3584+ kez okundu.
 

Güneş bebek için kampanya başlattılar

Giresun Namık Kemal İlkokulu müdürü Tahsin Bayram ve öğretmenleri Güneş bebeğin tedavisine maddi destek olmak adına kampanya başlattı.
Hayata tutunabilmesi için Güneş bebeğin tedavisine bir an önce başlanması gerektiğini belirten aile ‘GÜNEŞ'E UMUT OL’ yardım kampanyası başlattığı ifade edildi. Bu zorlu süreçte hem yardımlarınız hemde paylaşımlarınız bizim için çok önemli çağrısında bulunan Güneş bebeğin ailesi ‘ne bir yardım eli de Namık Kemal İlkokulu öğretmenlerinden geldi. Bu kitaplar düzenlenen ‘’İyilik içinde iyilik kermesi’’ile satışa çıkacak. Geliri Güneş bebeğin kampanyasına destek olurken toplanan kitaplar ihtiyaç sahibi köy okullarına hediye edileceği belirtildi. Kitaplar @guneseumutol instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayın kermesi ile satışa çıkacağı bildirildi. Haber: Erol Küçük  
Giresun Namık Kemal İlkokulu müdürü Tahsin Bayram ve öğretmenleri Güneş bebeğin tedavisine maddi destek olmak adına kampanya başlattı.

Hayata tutunabilmesi için Güneş bebeğin tedavisine bir an önce başlanması gerektiğini belirten aile ‘GÜNEŞ'E UMUT OL’ yardım kampanyası başlattığı ifade edildi.

Bu zorlu süreçte hem yardımlarınız hemde paylaşımlarınız bizim için çok önemli çağrısında bulunan Güneş bebeğin ailesi ‘ne bir yardım eli de Namık Kemal İlkokulu öğretmenlerinden geldi.

Bu kitaplar düzenlenen ‘’İyilik içinde iyilik kermesi’’ile satışa çıkacak. Geliri Güneş bebeğin kampanyasına destek olurken toplanan kitaplar ihtiyaç sahibi köy okullarına hediye edileceği belirtildi. Kitaplar @guneseumutol instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayın kermesi ile satışa çıkacağı bildirildi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.