Güneş için fındık kampanyası başlattı

GÜNDEM 08.03.2021 - 17:52, Güncelleme: 08.03.2021 - 17:52 4334+ kez okundu.
 

Güneş için fındık kampanyası başlattı

Bulancak’ta fındık ticareti yapan Akgün Fındık sahibi Kadir Akgün Giresun'da yaşayan SMA Tip 1 hastası Güneş bebek için 100 kilo fındık bağışlayarak bir kampanya başlattı.
Güneş Karavil'in tedavi ihtiyacı için bağış kampanyasının başlamasına öncülük eden Canan Öztürk Bulancak'a gelerek, Kadir Akgün'ün bağışladığı 100 kilo fındığı teslim aldı. Akgün gazetemize yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada gördüğüm Güneş bebeğimize umut olabilmek için böyle bir bağışta bulunmak istedim. Yaptığı öncülük ile bu işe sahip çıkan Canan hanıma fındığı teslim ettim. Muhakkak yapılan iyiliğin reklamı olmaz. Fakat yaptığımız bu kampanya ile birilerini teşvik edebilirsek ne mutlu bize. Umarım diğer fındıkçı arkadaşlar da bu kampanyaya destek olur. Özellikle Giresun'da faaliyet gösteren Giresun Ticaret Borsamızın da bu işe destek olması gerekiyor. Borsa üyesi arkadaşları da Güneş bebek için fındık bağış kampanyasına davet ediyorum” dedi. Fındık bağışını teslim alan Canan Öztürk ise, yaptığı açıklamada, "Güneş bebek Giresun ve Giresunluların imtihanıdır. Az çok demeden kampanyamıza destek olanlara Güneş bebeğimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Güneş bebeğin bağışçılara ihtiyacı var. Bu yüzden herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.
Bulancak’ta fındık ticareti yapan Akgün Fındık sahibi Kadir Akgün Giresun'da yaşayan SMA Tip 1 hastası Güneş bebek için 100 kilo fındık bağışlayarak bir kampanya başlattı.

Güneş Karavil'in tedavi ihtiyacı için bağış kampanyasının başlamasına öncülük eden Canan Öztürk Bulancak'a gelerek, Kadir Akgün'ün bağışladığı 100 kilo fındığı teslim aldı. Akgün gazetemize yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada gördüğüm Güneş bebeğimize umut olabilmek için böyle bir bağışta bulunmak istedim. Yaptığı öncülük ile bu işe sahip çıkan Canan hanıma fındığı teslim ettim. Muhakkak yapılan iyiliğin reklamı olmaz. Fakat yaptığımız bu kampanya ile birilerini teşvik edebilirsek ne mutlu bize. Umarım diğer fındıkçı arkadaşlar da bu kampanyaya destek olur. Özellikle Giresun'da faaliyet gösteren Giresun Ticaret Borsamızın da bu işe destek olması gerekiyor. Borsa üyesi arkadaşları da Güneş bebek için fındık bağış kampanyasına davet ediyorum” dedi.

Fındık bağışını teslim alan Canan Öztürk ise, yaptığı açıklamada, "Güneş bebek Giresun ve Giresunluların imtihanıdır. Az çok demeden kampanyamıza destek olanlara Güneş bebeğimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Güneş bebeğin bağışçılara ihtiyacı var. Bu yüzden herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.