GÜNEŞ'İN PASAPORTU HAZIR, BAĞIŞLARIN BİTMESİ BEKLENİYOR!

GÜNDEM 11.05.2021 - 11:35, Güncelleme: 11.05.2021 - 12:30 7554+ kez okundu.
 

GÜNEŞ'İN PASAPORTU HAZIR, BAĞIŞLARIN BİTMESİ BEKLENİYOR!

Giresun’un Güneşi Aralık ayında başladığı kampanyada duyarlı vatandaşların ve gönüllü elçilerin desteği ile yüzde 80’i geçti.
SMA Tip 1 Hastası Güneş Karavil’in tedavisi için ihtiyaç duyulan rakamın toplanması için seferberlik başlatan Güneşin Gönüllü elçileri, her akşam sosyal medya üzerinden yayınlar yaparak Güneş bebeğe yardım toplarken şehrin çeşitli yerlerinde Güneş bebek adına kumbaralar bırakarak yardım toplamaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz haftalarda instagram üzerinden gerçekleşen ve moderatörlüğünü Bulancaklı hemşerimiz Barbaros İlkokulu Okul öncesi Öğretmeni Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç tarafından yapılan yayına katılan gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Pazartesi akşamı da Yıldız Haber facebook sayfamız üzerinden Bulancaklı hemşerimiz Barbaros İlkokulu Okul öncesi Öğretmeni Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç ile yeniden bir yayın yaptı. Güneş Bebeğin babası Zekeriya Karavil ve Bulancaklı hemşerimiz Güzide Zehir’in de katıldığı yayında Kuveytli bir işadamı Güneş bebeğin ailesi için Amerika Boston’da konaklamalarına yardımcı olacaklarınının sözünü verirken, İstanbul’da faaliyet gösteren Denge Ortopedi sahibi hemşerimiz Önder Kızıltaş’ta Medikal malzeme sözü verdi. Baba Zekeriya Karavil, yayın esnasında Güneş’in pasaportunu göstererek, bağışçılara bir de sürpriz yaptı. Daha önce yapılan gecede Güneş bebek için 50 bin liralık bir bağışa vesile olan Ezgi Öğretmen ve Yıldız, son yayınlarında ise 63 bin liralık bir bağışın yapılmasına öncülük ettiler. Güneş için Valilik izni ile başlatılan yardım kampanyası Giresun Barosu’nun katkıları ile sürdürülürken, Güneş’in ZolgenSma tedavisinde kullanılmak üzere ihtiyacı olan 2 milyon 251 bin 750 dolarlık rakamda yüzde 80’in üzerine ulaşıldı. Ezgi Öğretmen ve Yazı İşleri Müdürümüz Yıldız, yayına katılarak destek veren herkese teşekkür ederken, eksik kalan rakamın bir an önce toplanılarak Güneş Bebeğin Amerika’ya tedaviye kavuşmasını dilediklerini söylediler.
Giresun’un Güneşi Aralık ayında başladığı kampanyada duyarlı vatandaşların ve gönüllü elçilerin desteği ile yüzde 80’i geçti.

SMA Tip 1 Hastası Güneş Karavil’in tedavisi için ihtiyaç duyulan rakamın toplanması için seferberlik başlatan Güneşin Gönüllü elçileri, her akşam sosyal medya üzerinden yayınlar yaparak Güneş bebeğe yardım toplarken şehrin çeşitli yerlerinde Güneş bebek adına kumbaralar bırakarak yardım toplamaya devam ediyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda instagram üzerinden gerçekleşen ve moderatörlüğünü Bulancaklı hemşerimiz Barbaros İlkokulu Okul öncesi Öğretmeni Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç tarafından yapılan yayına katılan gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Pazartesi akşamı da Yıldız Haber facebook sayfamız üzerinden Bulancaklı hemşerimiz Barbaros İlkokulu Okul öncesi Öğretmeni Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç ile yeniden bir yayın yaptı.

Güneş Bebeğin babası Zekeriya Karavil ve Bulancaklı hemşerimiz Güzide Zehir’in de katıldığı yayında Kuveytli bir işadamı Güneş bebeğin ailesi için Amerika Boston’da konaklamalarına yardımcı olacaklarınının sözünü verirken, İstanbul’da faaliyet gösteren Denge Ortopedi sahibi hemşerimiz Önder Kızıltaş’ta

Medikal malzeme sözü verdi.

Baba Zekeriya Karavil, yayın esnasında Güneş’in pasaportunu göstererek, bağışçılara bir de sürpriz yaptı.

Daha önce yapılan gecede Güneş bebek için 50 bin liralık bir bağışa vesile olan Ezgi Öğretmen ve Yıldız, son yayınlarında ise 63 bin liralık bir bağışın yapılmasına öncülük ettiler.

Güneş için Valilik izni ile başlatılan yardım kampanyası Giresun Barosu’nun katkıları ile sürdürülürken, Güneş’in ZolgenSma tedavisinde kullanılmak üzere ihtiyacı olan 2 milyon 251 bin 750 dolarlık rakamda yüzde 80’in üzerine ulaşıldı.

Ezgi Öğretmen ve Yazı İşleri Müdürümüz Yıldız, yayına katılarak destek veren herkese teşekkür ederken, eksik kalan rakamın bir an önce toplanılarak Güneş Bebeğin Amerika’ya tedaviye kavuşmasını dilediklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.