GURBETTEN SILAYA ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ…

EĞİTİM 05.11.2020 - 15:03, Güncelleme: 05.11.2020 - 15:03 2150+ kez okundu.
 

GURBETTEN SILAYA ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ…

Almanya Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği (AGKUD) tarafından "Eğitimde Dayanışma Zamanı" başlattığı kampanyası çerçevesinde tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
AGKUD Başkanı Ali Türk, “Eğitimin önemini bilen kişiler olarak bu yılki sosyal sorumluluk projemizi tablet bilgisayar kampanyasına yönelttik. Çocukların eğitimden uzak kalmaması için bir nebze de olsa katkımız olsun istedik. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Yaşanan sel afeti nedeniyle memleketimiz Giresun’da öğrencilerin eğitim konusunda olumsuz yönde etkilenmemesi için bizlerde elimizi taşın altına koyma kararı almıştık. Dernek üyelerimizin katkıları ile temin ettiğimiz 40 tableti, Güce, Yağlıdere ve Dereli ilçelerimizin yanı sıra Duroğlu beldesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık” dedi. Başkan Türk, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Bu zor süreçte onların yanında olmak bizim için milli ve manevi bir görev olduğunun bilincindeyiz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Öğrenciler tabletle derslerine çalışacaklarını dile getirerek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Almanya Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği (AGKUD) tarafından "Eğitimde Dayanışma Zamanı" başlattığı kampanyası çerçevesinde tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

AGKUD Başkanı Ali Türk, “Eğitimin önemini bilen kişiler olarak bu yılki sosyal sorumluluk projemizi tablet bilgisayar kampanyasına yönelttik. Çocukların eğitimden uzak kalmaması için bir nebze de olsa katkımız olsun istedik. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Yaşanan sel afeti nedeniyle memleketimiz Giresun’da öğrencilerin eğitim konusunda olumsuz yönde etkilenmemesi için bizlerde elimizi taşın altına koyma kararı almıştık. Dernek üyelerimizin katkıları ile temin ettiğimiz 40 tableti, Güce, Yağlıdere ve Dereli ilçelerimizin yanı sıra Duroğlu beldesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık” dedi.

Başkan Türk, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Bu zor süreçte onların yanında olmak bizim için milli ve manevi bir görev olduğunun bilincindeyiz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Öğrenciler tabletle derslerine çalışacaklarını dile getirerek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.