19. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri sona erdi

GÜNDEM 14.05.2018 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2934+ kez okundu.
 

19. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri sona erdi

Bu yıl 19.'su düzenlenen Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri 8 - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında altı farklı grubun katılımı ile gerçekleştirildi.
Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, yaptığı açıklamada, "19 yıl önce çevre illerdeki amatör gruplarla yapmaya başladığımız Tiyatro Günleri bugün başta yaşadığımız bölgenin ve Türkiye’nin içerik olarak önemli festivallerinden biri konumuna gelmiştir. Zaten Devlet Tiyatrosu, Devlet Opera ve Balesi, İstanbul Büyükşehir Şehir Tiyatroları vb. köklü geleneklerden gelen grupların Tiyatro Günlerimize katılımı da bunun tescili niteliğindedir. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz Tiyatro Günleri’ne katılım sağlayan ve birbirinden güzel oyunlar ile Bulancak izleyicisini buluşturan Konya Devlet Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Karma Sahne, Kayıp Oyuncular, Erzurum Sahne Akademi ve Samsun Düşevi Oyuncularına tüm Bulancak adına teşekkür ederiz. Bu süreçte bizi ve konuklarımızı; salonu doldurup etkinliğimize ortak olarak mutlu eden Bulancaklılara da teşekkürü bir borç biliriz" dedi.
Bu yıl 19.'su düzenlenen Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri 8 - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında altı farklı grubun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, yaptığı açıklamada, "19 yıl önce çevre illerdeki amatör gruplarla yapmaya başladığımız Tiyatro Günleri bugün başta yaşadığımız bölgenin ve Türkiye’nin içerik olarak önemli festivallerinden biri konumuna gelmiştir. Zaten Devlet Tiyatrosu, Devlet Opera ve Balesi, İstanbul Büyükşehir Şehir Tiyatroları vb. köklü geleneklerden gelen grupların Tiyatro Günlerimize katılımı da bunun tescili niteliğindedir.

Bu yıl gerçekleştirdiğimiz Tiyatro Günleri’ne katılım sağlayan ve birbirinden güzel oyunlar ile Bulancak izleyicisini buluşturan Konya Devlet Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Karma Sahne, Kayıp Oyuncular, Erzurum Sahne Akademi ve Samsun Düşevi Oyuncularına tüm Bulancak adına teşekkür ederiz. Bu süreçte bizi ve konuklarımızı; salonu doldurup etkinliğimize ortak olarak mutlu eden Bulancaklılara da teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.