1926 Bulancakspor bu haftayı bay geçecek

SPOR 09.03.2017 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3676+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor bu haftayı bay geçecek

Ligin 21. haftasında 1926 Bulancakspor bu haftayı bay geçecek. Bir sonraki hafta kendi sahasında Erzincan 13 Şubat'ı konuk edecek olan kırmızı-beyazlılar çalışmalara başladı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun 20. haftasında deplasmanda Fatsabelediyespor’a 3-1 yenilen 31 puanla Görelespor’un bir altında yer alan 1926 Bulancakspor bu hafta bay geçecek. Ligin 21. haftasında maç yapmadan tamamlayacak olan kırmızı - beyazlılar, 22. hafta kendi sahasında 13 Şubatspor’u konuk edecek. Kırmızı-beyazlı ekip, Erzincan 13 Şubat maçının hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Kulüp Başkan Yardımcısı Erhan Yılmaz, zorlu bir ligde ter döktüklerini belirterek, çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.  Yılmaz, "Zorlu bir ligde futbol oynuyoruz. Bu nedenle hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sanki bu hafta sonu maç oynayacağız gibi hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki disiplinli bir şekilde çalışmalarımız devam ettikçe, sorun yok. Futbolda yenmek, yenilmek ve berabere kalmak gibi üç faktör vardır. Fatsa Belediyespor’a karşı umulmadık bir sonuç aldık. Artık bu maç geride kaldı" dedi.
Ligin 21. haftasında 1926 Bulancakspor bu haftayı bay geçecek. Bir sonraki hafta kendi sahasında Erzincan 13 Şubat'ı konuk edecek olan kırmızı-beyazlılar çalışmalara başladı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun 20. haftasında deplasmanda Fatsabelediyespor’a 3-1 yenilen 31 puanla Görelespor’un bir altında yer alan 1926 Bulancakspor bu hafta bay geçecek. Ligin 21. haftasında maç yapmadan tamamlayacak olan kırmızı - beyazlılar, 22. hafta kendi sahasında 13 Şubatspor’u konuk edecek. Kırmızı-beyazlı ekip, Erzincan 13 Şubat maçının hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Kulüp Başkan Yardımcısı Erhan Yılmaz, zorlu bir ligde ter döktüklerini belirterek, çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. 
Yılmaz, "Zorlu bir ligde futbol oynuyoruz. Bu nedenle hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sanki bu hafta sonu maç oynayacağız gibi hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki disiplinli bir şekilde çalışmalarımız devam ettikçe, sorun yok. Futbolda yenmek, yenilmek ve berabere kalmak gibi üç faktör vardır. Fatsa Belediyespor’a karşı umulmadık bir sonuç aldık. Artık bu maç geride kaldı" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.