'1 yılda gelirimiz 7.5 milyon TL'dir'

EKONOMİ 16.12.2016 - 07:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3020+ kez okundu.
 

'1 yılda gelirimiz 7.5 milyon TL'dir'

Bulancak Belediye Başkanı ve Bulancak Beton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yakar, dedikoduların aksine mükemmel bir iş başardıklarını aktararak, şirketin çok güzel işlere imza attığını belirtti.
Bulancak Belediye Başkanı ve Bulancak Beton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yakar, Bulancak Beton A.Ş'nin kuruluşunun 1. yılı nedeniyle vatandaşları bilgilendirmek için basın toplantısı düzenledi. Yüzde 100 Bulancak Belediyesinin şirketi olan Bulancak Beton A.Ş. sayesinde ilçeye bir çok katkı sağlandığını dile getiren Başkan Yakar, "Bulancak Beton kurulalı bir yıl oldu. Bu şirket yüzde 100 belediyenin malıdır. Bir yıl içinde şirketimiz 60 kişiye istihdam sağladı. Şirketi kuralı 1 yıl olmasına rağmen bu şirket hem belediyemize gelir hemde belediyenin hizmetlerinin seri olarak yapılmasını sağlıyor" dedi.Beton sektöründe marka olma yolunda ilerlediklerini kaydeden Başkan Yakar, "Bu noktada marka olma yönünde mesafe alıyoruz. Baskı beton denen hizmeti yaparak özellikle son yıllarda ihtiyaç duyulan boşluğu doldurarak çevre illere hizmet satıyoruz. Aylık 10 bin metreküp betonlama yapıyoruz. Bunun içinde kaldırım yol ve diğer hizmetler var. Kenar mahalle yollarımızı betondan yaptık. Yaptığımız asfaltları yaparken de çakıl kırma tesisimizde kırdığımız çakıllarla asfalt yapım işlerimizi görüyoruz" diye konuştu.BETON ÜRETİMİNİN KAPASİTESİ ARTTI10 saatlik bir çalışma ile 600 ton üretim yaptıklarını aktaran Yakar, "Kapasitemizi 10 saatte bin 500 tona çıkardık. Yeni kurduğumuz makinelerimizle birlikte kapasitemiz neredeyse 3 kat artmış oldu. Beton A.Ş. olarak ayrıca konut işine girdik. 93 konut yaparak muazzam bir konut projesi başlattık. Bu konutlarla birlikte belediyemize 6 milyon TL. kazanç sağladık. Satışlarımızın yüzde 70'i tamamlandı. Şirketimiz 1 milyon değerinde de arsa satın alarak bünyesine katkı sağlamıştır. Bu şirket 700 bin TL.'lik araç parkı kurmuştur. 2 bin 450 milyon liralık leasingle birçok iş makinesi aldık. Bu borcun 1 milyon lirasını ödedik. Şirketin şuanda toplam borcu 1 milyon 750 bin TL'dir. Alacağımız ise 3 milyon TL.'dir. Bu şirket sayesinde toplamda belediyemize 7 milyon 500 bin TL.'lik bir kazanç sağlamış olacağız. Bugün şirket kapanmış olsa bütün her şey belediyeye devrolacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sağda solda uydurulan dedikodular, tamamen yapılan hizmetleri karalama politikasıdır" dedi.Öte yandan yapılan işlerin başarılı gitmesinden dolayı 3-4 aya kadar da asfalt üretim tesisi açacaklarını ifade eden Yakar, "Yaklaşık 4 milyonluk bir yatırımla kendi asfalt üretimimize başlayacağız" diye konuştu. 
Bulancak Belediye Başkanı ve Bulancak Beton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yakar, dedikoduların aksine mükemmel bir iş başardıklarını aktararak, şirketin çok güzel işlere imza attığını belirtti.
Bulancak Belediye Başkanı ve Bulancak Beton A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yakar, Bulancak Beton A.Ş'nin kuruluşunun 1. yılı nedeniyle vatandaşları bilgilendirmek için basın toplantısı düzenledi. Yüzde 100 Bulancak Belediyesinin şirketi olan Bulancak Beton A.Ş. sayesinde ilçeye bir çok katkı sağlandığını dile getiren Başkan Yakar, "Bulancak Beton kurulalı bir yıl oldu. Bu şirket yüzde 100 belediyenin malıdır. Bir yıl içinde şirketimiz 60 kişiye istihdam sağladı. Şirketi kuralı 1 yıl olmasına rağmen bu şirket hem belediyemize gelir hemde belediyenin hizmetlerinin seri olarak yapılmasını sağlıyor" dedi.
Beton sektöründe marka olma yolunda ilerlediklerini kaydeden Başkan Yakar, "Bu noktada marka olma yönünde mesafe alıyoruz. Baskı beton denen hizmeti yaparak özellikle son yıllarda ihtiyaç duyulan boşluğu doldurarak çevre illere hizmet satıyoruz. Aylık 10 bin metreküp betonlama yapıyoruz. Bunun içinde kaldırım yol ve diğer hizmetler var. Kenar mahalle yollarımızı betondan yaptık. Yaptığımız asfaltları yaparken de çakıl kırma tesisimizde kırdığımız çakıllarla asfalt yapım işlerimizi görüyoruz" diye konuştu.
BETON ÜRETİMİNİN KAPASİTESİ ARTTI
10 saatlik bir çalışma ile 600 ton üretim yaptıklarını aktaran Yakar, "Kapasitemizi 10 saatte bin 500 tona çıkardık. Yeni kurduğumuz makinelerimizle birlikte kapasitemiz neredeyse 3 kat artmış oldu. Beton A.Ş. olarak ayrıca konut işine girdik. 93 konut yaparak muazzam bir konut projesi başlattık. Bu konutlarla birlikte belediyemize 6 milyon TL. kazanç sağladık. Satışlarımızın yüzde 70'i tamamlandı. Şirketimiz 1 milyon değerinde de arsa satın alarak bünyesine katkı sağlamıştır. Bu şirket 700 bin TL.'lik araç parkı kurmuştur. 2 bin 450 milyon liralık leasingle birçok iş makinesi aldık. Bu borcun 1 milyon lirasını ödedik. Şirketin şuanda toplam borcu 1 milyon 750 bin TL'dir. Alacağımız ise 3 milyon TL.'dir. Bu şirket sayesinde toplamda belediyemize 7 milyon 500 bin TL.'lik bir kazanç sağlamış olacağız. Bugün şirket kapanmış olsa bütün her şey belediyeye devrolacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sağda solda uydurulan dedikodular, tamamen yapılan hizmetleri karalama politikasıdır" dedi.
Öte yandan yapılan işlerin başarılı gitmesinden dolayı 3-4 aya kadar da asfalt üretim tesisi açacaklarını ifade eden Yakar, "Yaklaşık 4 milyonluk bir yatırımla kendi asfalt üretimimize başlayacağız" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.