4. Yoğun Bakım Hemşireliği sertifika töreni gerçekleşti

SAĞLIK 05.12.2016 - 16:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3959+ kez okundu.
 

4. Yoğun Bakım Hemşireliği sertifika töreni gerçekleşti

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından,...
...2015 yılında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı uygulama yetkisi verilen Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde, 24 Ekim / 02 Aralık 2016 tarihleri arasında 4. kez düzenlenen programın sertifika töreni gerçekleşti. 2 Aralık Cuma günü Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde, Başhekim Op. Dr. Tuncer Öztürk ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek Elifoğlu konuşma yaparak, kurs boyunca teorik ve pratik eğitimlerde üstün gayret gösteren katılımcılara başarılar dilerken, kurs koordinatörlüğünü yürüten Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi eğitim hemşirelerine ve eğitimleri veren enfeksiyon hemşireleri, yoğun bakım sorumluları ve Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür ettiler. Törenin sonunda katılımcılara sertifika belgesi verilirken, koordinatör ve eğitimcilere teşekkür belgesi takdim edildi. Yılda iki kez düzenlenen programda; karmaşık ve yaşamı tehdit edici problemleri olan hastaların tanılamasını yapmak, hastaları sürekli izlemek, kaliteli ve ileri yoğun bakım ve tedavi girişimleri uygulamak, hasta ve yakınları ile terapötik ilişki kurmak, koruyucu, iyileştirici ve rehabilite edici girişimleri uygulamaktan sorumlu yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek amaçlamaktadır.Giresun Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bünyesinde yürütülen eğitim programından bugüne kadar toplam 55 hemşire sertifikalandırılmış ve hastanelerimize nitelikli insan gücü sağlandı. 
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından,...
...2015 yılında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı uygulama yetkisi verilen Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde, 24 Ekim / 02 Aralık 2016 tarihleri arasında 4. kez düzenlenen programın sertifika töreni gerçekleşti. 2 Aralık Cuma günü Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen sertifika töreninde, Başhekim Op. Dr. Tuncer Öztürk ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek Elifoğlu konuşma yaparak, kurs boyunca teorik ve pratik eğitimlerde üstün gayret gösteren katılımcılara başarılar dilerken, kurs koordinatörlüğünü yürüten Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi eğitim hemşirelerine ve eğitimleri veren enfeksiyon hemşireleri, yoğun bakım sorumluları ve Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür ettiler. Törenin sonunda katılımcılara sertifika belgesi verilirken, koordinatör ve eğitimcilere teşekkür belgesi takdim edildi. Yılda iki kez düzenlenen programda; karmaşık ve yaşamı tehdit edici problemleri olan hastaların tanılamasını yapmak, hastaları sürekli izlemek, kaliteli ve ileri yoğun bakım ve tedavi girişimleri uygulamak, hasta ve yakınları ile terapötik ilişki kurmak, koruyucu, iyileştirici ve rehabilite edici girişimleri uygulamaktan sorumlu yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek amaçlamaktadır.
Giresun Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bünyesinde yürütülen eğitim programından bugüne kadar toplam 55 hemşire sertifikalandırılmış ve hastanelerimize nitelikli insan gücü sağlandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.