'50. yılımızda hedefimiz 50 kampüs'

EĞİTİM 20.03.2017 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3363+ kez okundu.
 

'50. yılımızda hedefimiz 50 kampüs'

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "Yaklaşık 30 milyon liralık yatırım ile Batıkent'e açılacak yeni kampüste 100-110 kişilik istihdam sağlayacağız" dedi.
Uğur Okulları olarak akademik bir eğitim verdiklerini ifade eden Yücel, "49 yıldır eğitim sektörünün en güçlü aktörlerinden biriyiz. 2 yıl öncesine kadar dershane olarak hizmet veren kurumlarımızı Milli Eğitim Bakanlığımızın düzenlemesinden sonra okullara dönüştürdük. Okul öncesi ve ilkokulda öğrencileri analitik düşünmeye teşvik eden erken STEM yaklaşımını benimserken, ortaokul ve lisede akademik derslerin yanında okula geçiş hazırlığı yapan eğitim modeli uyguluyoruz" dedi.Akademik kur sistemini benimsediklerini belirten Yücel, "5. ve 6. sınıflar 1. kademe, 7. ve 8. sınıflar 2. kademe olarak ortaokullarda eğitim-öğretim faaliyetinin içindeyiz. Liselerde ise benzer şekilde 9. ve 10. sınıflar 1. kademe, 11. ve 12. sınıflar 2. kademe olarak eğitim-öğretim faaliyeti içindeyiz. 2. kademelerimize özellikle sınav hazırlığıyla birlikte yürüttüğümüz bir sistem uyguluyoruz” diye konuştu.2018 yılında Uğur Okulları'nın 50. yılı olacağına dikkat çeken Yücel, “Uğur okulları olarak 50. yılımızda 50 kampüs hedefimiz var. 50. yılımızda Türkiye genelinde 50 tane kampüse ulaşmış olacağız. 50. yılımızı öğrenci ve velilerimizin katılacağı tüm Türkiye’de ortak yapacağımız etkinliklerle coşkulu şekilde kutlayacağız" dedi.   
Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, "Yaklaşık 30 milyon liralık yatırım ile Batıkent'e açılacak yeni kampüste 100-110 kişilik istihdam sağlayacağız" dedi.
Uğur Okulları olarak akademik bir eğitim verdiklerini ifade eden Yücel, "49 yıldır eğitim sektörünün en güçlü aktörlerinden biriyiz. 2 yıl öncesine kadar dershane olarak hizmet veren kurumlarımızı Milli Eğitim Bakanlığımızın düzenlemesinden sonra okullara dönüştürdük. Okul öncesi ve ilkokulda öğrencileri analitik düşünmeye teşvik eden erken STEM yaklaşımını benimserken, ortaokul ve lisede akademik derslerin yanında okula geçiş hazırlığı yapan eğitim modeli uyguluyoruz" dedi.
Akademik kur sistemini benimsediklerini belirten Yücel, "5. ve 6. sınıflar 1. kademe, 7. ve 8. sınıflar 2. kademe olarak ortaokullarda eğitim-öğretim faaliyetinin içindeyiz. Liselerde ise benzer şekilde 9. ve 10. sınıflar 1. kademe, 11. ve 12. sınıflar 2. kademe olarak eğitim-öğretim faaliyeti içindeyiz. 2. kademelerimize özellikle sınav hazırlığıyla birlikte yürüttüğümüz bir sistem uyguluyoruz” diye konuştu.
2018 yılında Uğur Okulları'nın 50. yılı olacağına dikkat çeken Yücel, “Uğur okulları olarak 50. yılımızda 50 kampüs hedefimiz var. 50. yılımızda Türkiye genelinde 50 tane kampüse ulaşmış olacağız. 50. yılımızı öğrenci ve velilerimizin katılacağı tüm Türkiye’de ortak yapacağımız etkinliklerle coşkulu şekilde kutlayacağız" dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.