70. kuruluş yıldönümünde ilk mezunlarına plaket verdiler

GÜNDEM 15.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2270+ kez okundu.
 

70. kuruluş yıldönümünde ilk mezunlarına plaket verdiler

Bulancak Gazi Ortaokulu (Atatürk İlkokulu) kuruluşunun 70. yılında ilk mezunlarına ve okulda yıllar önce görev yapmış olan emekli öğretmenlerden ulaşabildiklerine okula davet edip kendilerine hatıra belgeleri ve plaket verdiler.
Yemeğe bu okul mezunu aynı zamanda okulun müdürü Rıfat Özdemir’in Bulancak İmam Hatip Lisesi’nde öğrencisi olan Şenel Bulut, Şube müdürü İsmail Sarıgül’de katıldı. Okulun öğretmenler odasında gerçekleşen törende okuldaki bayan öğretmenlerin birbirinden nefis yaptıkları yöresel yemekler yenildi. Okul müdürü Rıfat Özdemir, “1948 yılında kurularak eğitim öğretim hayatına başlayan daha önce Atatürk İlkokulu şimdi Gazi Ortaokulu diye bilinen okulumuzda bu büyük ve güçlü aileyi bir arada görmekten gurur duyuyoruz. 70 yıldır okulumuzun Türkiye’nin her tarafında yetiştirdiği değerler var. Bundan sonra da değerler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. En yaşlı mezunlardan Padar Gıda’nın sahibi Dursun Patar yaptığı duygulu konuşmada, “Kısmette bu yaşta diploma almak varmış. Bu güzel buluşmaya vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Ben bu plaketi hep hatıra olarak saklayacağım” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ise, “Bende bu okul mezunuyum. Bir araya gelmekten gurur duydum. Bu okulun müdürü Rıfat Özdemir benim aynı zamanda İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenim idi. Bu güzel nefis yemekleri bize sunan okulda görev yapan bayanlara ve bu güzel anları bize yaşatan okul müdürüm ve öğretmenim Rıfat Bey’e teşekkür ediyorum” dedi. Plaket törenine ilk mezunlardan(1948-1949) Dursun Patar, Orhan Demirel, Şahin Tarı, Yüksel Güner ile geçmiş yıllarda bu okulda görev yapan Mustafa Karahüseyin, Hayrunisa Dervişoğlu, Nuran Genç ve İsmail Tiryaki katıldı.
Bulancak Gazi Ortaokulu (Atatürk İlkokulu) kuruluşunun 70. yılında ilk mezunlarına ve okulda yıllar önce görev yapmış olan emekli öğretmenlerden ulaşabildiklerine okula davet edip kendilerine hatıra belgeleri ve plaket verdiler.

Yemeğe bu okul mezunu aynı zamanda okulun müdürü Rıfat Özdemir’in Bulancak İmam Hatip Lisesi’nde öğrencisi olan Şenel Bulut, Şube müdürü İsmail Sarıgül’de katıldı.

Okulun öğretmenler odasında gerçekleşen törende okuldaki bayan öğretmenlerin birbirinden nefis yaptıkları yöresel yemekler yenildi.

Okul müdürü Rıfat Özdemir, “1948 yılında kurularak eğitim öğretim hayatına başlayan daha önce Atatürk İlkokulu şimdi Gazi Ortaokulu diye bilinen okulumuzda bu büyük ve güçlü aileyi bir arada görmekten gurur duyuyoruz. 70 yıldır okulumuzun Türkiye’nin her tarafında yetiştirdiği değerler var. Bundan sonra da değerler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. En yaşlı mezunlardan Padar Gıda’nın sahibi Dursun Patar yaptığı duygulu konuşmada, “Kısmette bu yaşta diploma almak varmış. Bu güzel buluşmaya vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Ben bu plaketi hep hatıra olarak saklayacağım” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ise, “Bende bu okul mezunuyum. Bir araya gelmekten gurur duydum. Bu okulun müdürü Rıfat Özdemir benim aynı zamanda İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenim idi. Bu güzel nefis yemekleri bize sunan okulda görev yapan bayanlara ve bu güzel anları bize yaşatan okul müdürüm ve öğretmenim Rıfat Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Plaket törenine ilk mezunlardan(1948-1949) Dursun Patar, Orhan Demirel, Şahin Tarı, Yüksel Güner ile geçmiş yıllarda bu okulda görev yapan Mustafa Karahüseyin, Hayrunisa Dervişoğlu, Nuran Genç ve İsmail Tiryaki katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.