8. Ülkü Türk Günü’nde, Ülkücüler coştu

GÜNDEM 23.12.2019 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3111+ kez okundu.
 

8. Ülkü Türk Günü’nde, Ülkücüler coştu

Bulancak Ülkü Ocakları tarafından 8. Düzenlenen Ülkü -Türk Günü, 20 Aralık Cuma günü Bulancak Doğa Piknik Cafe Restaurant’ta büyük bir katılım ile yapıldı. Ülkü-Türk Günü programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program da Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir yaptığı konuşma da şunları söyledi; “Bulancak’ta artık ülkücü bir gençlik ve ülkücü harekete sahip çıkan ülkücüler var. Bulancak’ta ülkücü ideali benimsemiş, gelenek ve göreneklerine göre bir hayat yaşayan, doğru, dürüst, ahlaklı, yardımsever, adil, işini doğru yapan, toplumda farkındalık yaratan, Türklük bilinci ile hareket eden, islami güzellikler ile herkse örnek olan, ülkesini milletini seven, ülkesi için canını verecek bir nesil var. Bu güne kadar Bulancak’ta ülkücü harekete sahip çıkan ve gelişmesini sağlayan büyüklerimize, ilçe başkanlarımıza, ahirete intikal etmiş büyüklerimizden Allah razı olsun diyoruz. Bu uğurda şehir olmuş ülkücülerimizi, ülkücü hareketin büyük lideri, önderimiz bağbuğumuz Alpaslan Türkeş’i bir kez daha minnetle anıyoruz ve rahmet diliyoruz. Bu programımıza gelen siz ülkücülere de teşekkür ederim” dedi. Bu konuşmadan sonra Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam’da bir konuşma yaprak, bu programı düzenleyen ve Bulancak’ta yaptığı faaliyetleri için Bulancak Ülkü Ocakları başkanlığına teşekkür etti. Konuşmalardan sonra Ülkü Ocakları üyeleri şiirler okudu. Giresun halk oyunları ekibinin yerel oyunlarını oynaması ile program devam etti. Program yerel ses sanatçılarının seslendirdiği türküler ile sona erdi. Bulancak’taki 8. Ülkü-Türk Gününe Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam, yönetim kurulu üyeleri, Tirebolu Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Başar ve yönetim kurulu üyeleri,  MHP Giresun il başkanı Ertuğrul Gazi Konal, yönetim kurulu üyeleri, Giresun MHP Merkez ilçe başkanı Uğur Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, MHP Giresun Belediye başkan vekili Hasan Yılmaz, MHP Giresun belediye meclis üyeleri Gökhan Bozalioğlu, Erol Hamdi Önde, Keşap MHP ilçe başkanı Hasan Haliloğlu, Bulancak MHP ilçe başkanı Olgun Gedik ve yönetim kurulu üyeleri, S.T.K. temsilcileri de katıldı.
Bulancak Ülkü Ocakları tarafından 8. Düzenlenen Ülkü -Türk Günü, 20 Aralık Cuma günü Bulancak Doğa Piknik Cafe Restaurant’ta büyük bir katılım ile yapıldı. Ülkü-Türk Günü programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program da Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir yaptığı konuşma da şunları söyledi; “Bulancak’ta artık ülkücü bir gençlik ve ülkücü harekete sahip çıkan ülkücüler var. Bulancak’ta ülkücü ideali benimsemiş, gelenek ve göreneklerine göre bir hayat yaşayan, doğru, dürüst, ahlaklı, yardımsever, adil, işini doğru yapan, toplumda farkındalık yaratan, Türklük bilinci ile hareket eden, islami güzellikler ile herkse örnek olan, ülkesini milletini seven, ülkesi için canını verecek bir nesil var. Bu güne kadar Bulancak’ta ülkücü harekete sahip çıkan ve gelişmesini sağlayan büyüklerimize, ilçe başkanlarımıza, ahirete intikal etmiş büyüklerimizden Allah razı olsun diyoruz. Bu uğurda şehir olmuş ülkücülerimizi, ülkücü hareketin büyük lideri, önderimiz bağbuğumuz Alpaslan Türkeş’i bir kez daha minnetle anıyoruz ve rahmet diliyoruz. Bu programımıza gelen siz ülkücülere de teşekkür ederim” dedi.

Bu konuşmadan sonra Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam’da bir konuşma yaprak, bu programı düzenleyen ve Bulancak’ta yaptığı faaliyetleri için Bulancak Ülkü Ocakları başkanlığına teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra Ülkü Ocakları üyeleri şiirler okudu. Giresun halk oyunları ekibinin yerel oyunlarını oynaması ile program devam etti. Program yerel ses sanatçılarının seslendirdiği türküler ile sona erdi. Bulancak’taki 8. Ülkü-Türk Gününe Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam, yönetim kurulu üyeleri, Tirebolu Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Başar ve yönetim kurulu üyeleri,  MHP Giresun il başkanı Ertuğrul Gazi Konal, yönetim kurulu üyeleri, Giresun MHP Merkez ilçe başkanı Uğur Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, MHP Giresun Belediye başkan vekili Hasan Yılmaz, MHP Giresun belediye meclis üyeleri Gökhan Bozalioğlu, Erol Hamdi Önde, Keşap MHP ilçe başkanı Hasan Haliloğlu, Bulancak MHP ilçe başkanı Olgun Gedik ve yönetim kurulu üyeleri, S.T.K. temsilcileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.